dns-logo

Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Пословни директор

МИЛОШ СТЕВАНОВИЋ

Дипломирани правник, Бијељина

Рођен је 1983. године у Бијељини. Звање дипломирани правник стекао на Правном факултету у Београду. Од 2006. до данас, води највећу адвокатску канцеларију у Босни и Херцеговини, Адвокатску канцеларију Стевановић. Поред домаћег заступања, Милош има значајно заступање пред међународним абитражним судовима. Поред адвокатског бизниса, власник је највеће компаније за рачуноводство и пореско заступање „Стандард Рачуноводствене Услуге“ д.о.о. Бијељина.


Обављао је и обавља сљедеће функције: Савјетник министра унутрашњих послова у Влади Републике Српске за питања међународних односа и дипломатије, (2010-2013), Савјетник министра пољопривреде, шумарства и водопривреде у Влади Републике Српске , за питања међународних односа и дипломатије, (2013-2014), Члан Координационог тијела Владе Републике Српске за питања миграција (2018-2020), Први градски менаџер у Босни и Херцеговини (град Бијељина), Савјетник директора Управе за индиректно опорезивање БиХ за међународна и правна питања (2019. до данас), Савјетник генералног директора компаније „Србијагас“ за улагања у РС и БиХ (од 2019. до данас).


Члан и српске групе Трилатерлане комисије у New Yorku од 2017. године до данас, те је активан члан међународне организације „East West Bridge“ Босна и Херцеговина.


Волонтерски је и члан управе Фудбалског Клуба „Радник“ у Бијељини, те предсједник Надзорног одбора Одбојкашког клуба „Радник“ Бијељина. Од 27. јула 2020. године обавља функцију пословног директора Демократског народног савеза.

X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља се * су обавезна!