Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

СКУПШТИНА ГРАДСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ДНС БАЊАЛУКА-МИЛАН РАДОВИЋ НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК...

3 Март, 2019

На Изборној скупштини ДНС-а Бањалука, Милан Радовић изабран је данас (3.3.2019.) за предсједника Градског одбора ДНС-а Бањалука.

 

Он је рекао да је у центру пажње Демократског народног савеза човјек, социјална правда и бољи економски стандард грађана. Заједно учинићемо Бању Луку и Републику Српску љепшим мјестом за живот, рекао је Радовић, истичући да је Демократски народни савез бастион демократије, али и социјалне политике, чији је циљ да омогући достојанствен живот свим грађанима.

 

„Успјешна и љепша Република Српска је могућа. Бања Лука је први и најважнији корак у том процесу. Намјеравам да уложим сва знања из области економије, као и лично искуство у привреди, како бисмо заједно могли градити боље мјесто за живот. Демократски народни савез није само још једна странка – ми смо тим одговорних, стручних и вриједних људи, који заједно могу постићи изузетно високе циљеве. Хвала вам, вјерујем у нас, а сада крећемо у нове и веће побједе!“ нагласио је Радовић.

 

Изабрани су и нови чланови Градског одбора ДНС-а Бања Лука.

 

Изборној скупштини у Бањалуци је присуствовао предсједник ДНС-а Марко Павић који је рекао да ће након Изборне скупштине Градске организације, ДНС наставити сарадњу са коалиционим партнерима у Бањалуци. 

 

Он је навео да је и данашња скупштина потврда континуитета и досљедности ДНС-а који је, како је оцијенио, послије турбулентних времена изашао јачи, организованији, чвршћи и одлучнији да гради Бањалуку и Републику Српску. 

 

"Један период имали смо провјетравање редова кроз које смо остали без једног броја функционера, али смо зато сачували чланство и грађане које вјерују ДНС-у, што данашњи скуп потврђује. То је гаранција да ће ДНС у Бањалуци и даље бити друга политичка партија, те да ће својим кадровима, знањем и способностима доприносити развоју Бањалуке и Српске", рекао је Павић који је додао да је ДНС сада јачи, и да су пред странком нове побједе за бољу, љепшу и успјешнију Републику Српску.

 

Он је истакао да се ДНС није бавио другима и да то неће чинити ни у будућности, већ да су им преокупација грађани, Република Српска и унутрашња организација странке. 

 

"Нисмо се одрекли старих активиста, али је ту већи број младих. И предсједник Градског одбора је млад човјек, али је пун енергије и жеље да пренесе знање и стави га у у функцију ДНС-а, Бањалуке и Српске", објаснио је Павић. 

 

На Скупштини су учествовали делегати из свих бањaлучких мјесних заједница, а такође су били присутни и представници странке, гости из других политичких партија, невладиних организација, као и велики број чланова и симпатизера Демократског народног савеза у граду на Врбасу.
 

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!