Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НОВИ ГРАД-ПАВИЋ: ДНС ЈЕ ГАРАНЦИЈА РАЗВОЈА И ПОЛИТИЧКЕ СТАБИЛНОСТИ!

4 Октобар, 2018

„Вечерас сте видјели своје Новљане и примјећујемо да нико није причао о прошлости, већ о будућности. Чули сте да никога нису клеветали. То вам је гаранција да ДНС има снагу да вас води новим путем“ рекао је вечерас (04.10.2018.)  Марко Павић, предсједник ДНС-а на предизборном скупу у  Новом Граду.

 

Он је истакао да ДНС грађане води путем економије и будућности, јер ми желимо будућност. Док се други свађају, гдје је ко био у рaту, рекао је Павић, ДНС  не ради тако. ДНС је странка која је увијек била за одлуке која иду у корист Републике Српске.

 

„Поносни смо на нашу прошлост. Желимо бољу будућност са економијом на првом мјесту, желимо повољно пословно окружење и нова радна мјеста у Републици Српској. Желимо јаку наш регију, боље путеве, јер без тога нема инвестиција. Морамо појачати прекограничну сарадњу. Желимо да Нови Град напредује да не буде забачена општина  и да вам долазе инвеститори. ДНС је гаранција развоја и политичке стабилности“ рекао је Павић, додајући да су визије странке усмјерене на човјека и најмлађе и да ДНС никога осим грађана не мора питати како да се гласа, јер ДНС никада није био против интереса народа.

 

„ДНС ће увијек поштовати вољу грађана. Никада у коалицију нећемо са странкама које не желе конститутивност Срба на свим нивоима. Нећемо ни са ким у коалицију ко неће да врати имовину правим власницима. Кад нам дате већу подршку да дођемо до циља можемо имати и предсједника Владе и он ће објединити све наше политике и помоћи нашој, приједорској регији. Зато добро бирајте седмог октобра и подржите ДНС“ позвао је Павић присутне на предизборној трибини у Новом Граду.

 

Мирко Згоњанин, предсједник ОО ДНС Нови Град и кандидат са Представнички дом ПС БиХ, вечерас је рекао да у времену препуном проблема, оптерећеном економијом и жељом да грађани живе квалитетније, ДНС једини нуди рјешење.

 

„На основу својих начела и економских програма, ДНС може поправити економију а имамо и људе који су стручни у свим својим областима. Српској су потребни велики економски системи и ДНС може покренути реиндустријализацију. Бирајте ДНС да би направили бољу економију“ позвао је своје суграђане Згоњанин.

 

Душко Ивић, носилац листе за НС РС је казао је вечерас у Новом Граду да је ДНС увијек  са грађанима и да је то једна од три водеће странке. „ДНС једини не користи свађалачку реторику. Вријеме је да преузмемо  одговорност за РС. Ви знате како ДНС ради. Били смо ваш глас у НС РС и на то смо поносни. За нас је Република Српска на првом мјесту и никада нећемо пристати да радимо против ње. Увијек радимо по жељи народа а не појединца и зато ћемо вас већ послије седмог октобра повести у бољу будућност“ рекао је Ивић, истичући  да ДНС има провјерене кандидате у које не треба да сумњају. Зато је тражио подршку  за кандидате ДНС-а који ће их одговорно водити у будућност.

 

Драгутин Родић, носилац листе кандидата за Представнички дом ПС БиХ је подсјетио да ДНС ове године шаље поруку одговорности и гаранцију да грађани имају ријеч ДНС-а.

 

„Ми желимо да радимо, јер своју политику градимо већ 18 година која може да понуди одговоре на бројна питања. Основ су јој јаке локалне заједнице, стабилна РС и институционална и дејтонска РС, Дејтонска БиХ. Основ свих наших политика јесте економија. Желимо бити присутни у БиХ јер се тамо брани РС“ рекао је Родић, додајући да ДНС жели изворне надлежности а не модификоване и да је ДНС-у потребно повјерење грађана да би ДНС реализовао своје политике у РС и на нивоу БиХ те да ће ДНС поштовати увијек Устав и законе и да неће гласати за одлуке које иду на штету Републике Српске.

 

Миранда Балтић, кандидат за НС РС вечерас је изјавила да долазак великог броја Новљана на трибину ДНС-а показује да они вјерују ДНС-у. „Знате нас већ 18 година. Наш ДНС биљежи стални раст јер су међу нама људи из народа, а опет стручни и жељни да помогну Републици Српској“ рекла је Балтићева, додајући  да је поносна што је дио система образовања јер је то, како је истакла, један од стубова система те да је неопходно увезати школство и привреду.

 

Мирко Совиљ, кандидат за НС РС, поручио је, са ове преизборне трибине да се у Новом Граду осјећа као у својој кући јер су мјештани ове општине његови суграђани и да је поносан што је дио ДНС-а.

 

„ДНС је у Приједору направио препород. Сада је центар регије и даље се развија. ДНС је она снага  која се опредјелила  за снажну и инстутуционалну РС. Политика ДНС је потврђена на свим изборима јер смо увијек расли, као странка“ рекао је Совиљ, истичући да су пред ДНС-ом нови изазови, који умјесто празних прича нуди одговорност. Зато седмог октобра бирајте одговорне људе, бирајте ДНС-позвао је Совиљ своје Новљане.

 

Младен Шицар, кандидат за НС РС је подсјетио да је ДНС странка настала вољом народа и да је данас озбиљан политички фактор. „Ми смо одговорни људи и нисмо никада дозволили продају природних ресурса, одговорни смо руководиоци и одговорни према свом народу. Ствараћемо повољан амбијент, развијати привреду и пољопривреду“поручио је Шицар и позвао присутне, да своје гласове повјере ДНС-у.

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!