Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ЧЕЛИНАЦ-ПАВИЋ: ДНС НИКАДА НИЈЕ ИЗДАО, НИ ПРОДАО, НЕЋЕ НИ САДА!

30 Септембар, 2018

„Дошли смо да вам пружимо руку да заједно градимо  Челинац и нашу Републику Српску. Сада смо, као пунољетни спремни да преузмемо најодговорније функције а подршку тражимо само у народу“ рекао је вечерас (30.09.2018.) пред окупљеним грађанима Челинца предсједник ДНС-а Марко Павић, на предизборном страначком скупу.

 

Павић је истакао да због  понашања ДНС-а у прошлости, странка има морално право да тражи подршку грађана. ДНС има комуникацију, рекао је он која је достојанствена и цивилизована, никога ДНС не клевеће него се бави својим програмом и тако већ пуних 18 година.

 

„Наши кандидати никада неће гласати за пренос надлежности са РС на ниво БиХ, желимо РС у којој одлучују само ваши гласови а не гласови неких тутора. Имамо визију за бољу Републику Српску, хоћемо јаку економију, да наша добра остају нашој дјеци. ДНС никада неће гласати за приватизацију природних богатстава, не желимо бити најамни радници на властитој земљи“ рекао је лидер ДНС –а подсјећајући и у Челинцу да се ДНС поноси на своје одлуке из прошлости које су ишле само у корист Републике Српске а сасвим сигурно жели градити сигурну будућност за  генерације које долазе.

 

Републику Српску градимо да буде носилац развоја и ДНС је показао да то зна и може, поручио је Павић и навео да је јако важно размишљати шта оставити младима. Зато је и позвао са вечерашње трибине у Челинцу да присутни  дају повјерење ДНС-у и да ће ДНС, за указано повјерење узвратити пројектима који ће се овде реализовати.

 

„Јачањем наших потенцијала можемо очекивати и предсједника Владе. И то нас обједињује, то ће унијети нову енергију у развој Републике Српске. ДНС никада није издао, ни продао, неће ни сада. Бирајте ДНС“ позвао је Павић .

 

Недељко Чубриловић, носилац листе за НС РС вечерас је у Челинцу рекао да се улази у сам крај кампање, али се нигдје у ДНС-у не види умор. „Наше колеге имају одличне биографије и доказани су људи, професионалци у својим пословима . Били су уз нас и у рату и у миру и живе од свог рада. То су људи који не могу бити купљени, јер новац код њих не игра улогу. Наша листа је најбоља и ови људи  ће се увијек понашати принципијелно. Треба нам  већа подршка да би наше политике могле бити више заступљене“ рекао је Чубриловић и истакао да су све анкете показале  да ДНС иде ка историјској побједи. Будите достајанствени као и до сада и утичите да се и други тако понашају, седмог октобра бирајте ДНС, бирајте глас народа“ поручио је Чебриловић.  

 

Драгутин Родић, носилац листе за Представнички дом ПС БиХ, на предизборном скупу ДНС-а у Челинцу је рекао да је странка у овој општини увијек била велика снага и дала велики допринос за развој ДНС-а. „Људи који су на листи са мном  су гаранција да ћемо остварити довољан број гласова. ДНС је респектибилна партија која се може ухватити у коштац са најсложенијим питањима јер наши програми имају одговоре на сва питања која наш народ поставља. Сада имамо историјску шансу да постанемо највећа снага, да наше политике уградимо у све документе и Српске и БиХ“ рекао је Родић подсјећајући да је први стуб ДНС-а јаке јединице локалне самоуправе, одговорне према грађанима те да вјерује у један директан мандат за ниво БиХ.

 

Подршка за бх. ниво је, према ријечима Родића  потребна  јер се пред нама налазе веома важна питања. „Од Дејтона, који сви желе да промијене а ми желимо да се он проводи.Не желимо пренос надлежности, желимо да се РС гради. И ми у Сарајеву морамо чувати витални национални интерес српског народа јер тако чувамо Републику Српску и морамо бити јединствени у Сарајеву“ поручио је Родић рекавши да нико нема право да се коцка са Републиком Српском те да је снага ДНС-а у његовим људима који и јесу истински глас народа.
 

 

Радмила Коцић-Ћућић, кандидат за НС РС је истакла да је Челинац њен град и да је одатле  кренула. „И данас када радим  као помоћник министра, Челинац је првом мјесту. Овдје смо релизовали бројне пројекте и данас тако радимо. Увијек одговарамо на ваше потребе  јер слушамо глас народа, а народ нам је на првом мјесту“ рекла је Коцић-Ћућић, истичући  да је ДНС-у на овим изборима потребна већа подршка и "зато седмог октобра бирајте  ДНС јер смо одговорни људи, водимо вас у економску јачу Републику Српску" рекла је на крају она.

 

Зоран Спасојевић, кандидат за НС РС, испред Општинског одбора ДНС Челинац је рекао да је дуго у ДНС-у и да је поносан  што анимира политике ДНС-а у овој општини те да је става да је вријеме да и Челинац има свој глас у Народној скупштини РС.
„Постали смо незоабилазан фактор и увијек растемо али сматрамо да морамо још више радити. ДНС увијек размишља о народу и његовим потребама јер се наша политика базира на потребама народа“ рекао је Спасојевић и напоменуо да је циљ ДНС-а да млади не одлазе са ових простора и да се тај проблем може ријешити јачањем економије и пројектима који ће побољшати квалитет живота свих грађана.
„Желимо Челинац и Републику Српску у којој живе млади, у  којој се жени и удаје,желимо јачу економију, нова радна мјеста јер ће само тако млади остати. Циљ Челинца је 2001 глас и вјерујем у остварење нашег циља. Бирајте ДНС јер тако бирате будућност. Важно је гласати како за кандидате за НС РС тако и Представнички дом ПС БиХ, битна је подршка за обје листе“ поручио је Спасојевић.

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!