Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

СРЕБРЕНИЦА- ПАВИЋ: ОВА ОПШТИНА ЗАСЛУЖУЈЕ РАЗВОЈ И БОЉЕ СУТРА!

28 Септембар, 2018

Дошао сам да се договоримo да заједно радимо. Данас је са вама ДНС. Долазим из Приједора, града који је имао сличну судбину као Сребреница и од црне рупе на карти Европе постао најпросперитетнији град у БиХ, рекао је данас (28.09.2018.) предсједник ДНС-а Марко Павић, на предизборној трибини ДНС-а у Сребреници.

 

Он је истакао да сад ДНС жели да и Сребреница буде таква, да млади живе и раде овдје те да им за све то треба подршка. Подсјетио је на  одлуке ДНС-а из прошлости који је биле јако битне за Српску те нагласио о томе колико су одговорни кадрови ДНС-а који обављају важне функције.

 

„Имамо прошлост које се не стидимо, желимо у будућност, треба нам просперитет, то припада нашим грађанима и никоме више. ДНС је за очување националних добара, а ова општина од својих добара може добро да живи.“ рекао је Павић, додајући да Република Српска мора постати боље мјесто за улагања а самим тим и боље мјесто за живот. Зато је код нас на првом мјесту економија“ рекао је лидер ДНС-а.

 

Павић је такође истакао да ДНС на Општим изборима очекује 107.000 гласова, 15 посланичких манадата у НС РС и два на нивоу БиХ и да тиме странка постаје незобилазни фактор  у одлучивању.

 

„У цијелој Републици Српској су препознали ДНС и његову реторику, која је нормална, цивилиозована и која нас води ка економији. Желимо проводити Дејтон. Са свим гласовима које добијемо имаћемо мјесто премијера. То ће бити личност која ће проводити политике ДНС-а, отворити врата инвеститорима и стварати пријaтеље за Републику Српску, јер ДНС гради Републику Српску“ поручио је предсједник Павић.

 

Велибор Ранкић, први предсједник Општинског одбора ДНС Сребреница и кандидат за НС РС, данас је рекао да је овај Општински одбор почео са радом прије двије године и да је лично задовољан постигнутим, те да им треба још јача подршка да би могли Сребреницу поново оживјети.
„Да синоним за Сребреницу  буду шуме, воде, наше бање, наше рудно богатство. ДНС,  у Сребреници чине млади људи, скоро сва омладина Сребренице је у ДНС-у и сви желимо да останемо и живимо у својој Сребреници“ рекао је Ранкић и позвао присутне да дају подршку ДНС-у седмог октобра.

 

Јована Ракић, кандидат за ПС БиХ је истакла да стајати испред народа као представник ДНС-а значи обећати да  ће се чувати интереси Републике Српске. „Подршка нам треба на свим нивоима да би наша Сребреница могла учествовати у побједничком ходу ДНС-а“ рекла је Ракићева, истичући да су чланови ДНС-а тамо гдје се одговорно ради и гради, што је, по њој највећа снага.

 

Ратко Мајсторивић, кандидат за Представнички дом  ПС БиХ вјерује у побједу ДНС-а и позвао све Сребреничане да седмог октобра бирају ДНС.

 

Представљени су и кандидати за Народну скупштину Републике Српске. На предизборном скупу ДНС-а у Сребреници, окупљенима се обратио и министар саобраћа и веза и члaн Предсједништва ДНС-а Неђо Трнинић који се захвалио свима који су се одазвали централној трибини ДНС-а у Сребреници подсјетивши да је страnка за октобарске изборе поставила циљ до 15 посланика али и предсједника Владе. 

 

„Зато желим да Сребреница буде дио успјешног тима. Наши функционери  нам свима служе на част. Сребреница треба економију, Сребреници треба ДНС, јер ДНС на прво мјесто ставља економију и човјека“ рекао је Трнинић и поручио да свима треба јака Сребреница, људи који живе и раде у овој општини и да заједно граде ову локалну заједницу са Демократским народним савезом.
 

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!