Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ШЕКОВИЋИ-ПРЕДСЈЕДНИК ПАВИЋ ПОНОСАН НА РАД ОО ДНС ШЕКОВИЋИ

27 Септембар, 2018

Предсједник ДНС-а Марко Павић данас (27.09.2018.)  је први пут, као лидер партије посјетио  Општински одбор ДНС Шековићи, изражавајући задовољство што је послије 20 година поново у овој локалној заједници.

Они је похвалио рад овог Општинског одбора у протеклим годинама и нагласио да ова регија може имати два посланика те да има потенцијал који треба искористити. Радујем се вашем успјеху и поносан сам на ваш рад. Након ових избора грађанима Шековића ћемо узвратити подршку, поручио је предсједник Павић.

 

Показало се да се овдје могу наћи  одговорни и квалитетни људи који желе проводити политику ДНС-а, рекао је Павић у разговору са члановима ОО ДНС Шековићи. „ Ми смо јасни - нема локалног развоја без регионалног. Ми не дијелимо Републику Српску, развијамо све регије и локалне заједнице подједнако. Нисмо све политике могли остварити јер нисмо имали довољан капацитет. Показали сте снагу 2016. године и сада је морате потврдити за ове, октобарске изборе“ рекао је Павић, додајући да је важно остварити циљ на локалном али и на републичком нивоу. Ако ДНС, рекао је Павић буде имао 15 посланика у НС РС онда се странка може надати и премијерској позицији.

 

„Имамо изузетну прилику да постигнемо добар резултат и у цијелој Републици видимо изузетну енергију у нашем чланству коју до сада никада нисмо видјели. Пробудио се ДНС и грађани нас прихватају. Ми имамо нови пут, пут економије и начин комуникације је цивилизован и људски, а људима треба лијепог. Од свађа немамо ништа, ми желимо да градимо Републику Српксу“ поручио је предсједник Павић у Шековићима подсјећајући да ДНС жели да гради будућност и да млади не одлазе са наших простора.

 

Политике ДНС-а су увијек биле народне, нагласио је Павић рекавши да је народ основ политике странке и да ДНС никада није радио на штету Републике Српске.
„Поносни смо на наше одлуке, али морамо гледати у будућност, фокусирати се на економију без које нема радних мјеста, а без радних мјеста неће бити ни људи. Свој економски концепт ДНС је тестирао на Приједору и доказали да можемо добро радити. Сада тај концепт преносимо на  републички ниво. Желимо да Српска буде мјесто гдје ће људи жељети да дођу, гдје су сигурни и лијепо мјесто за живљење“ истакао је Павић додајући да је ДНС окренут будућности те да се снага ДНС-а не може сакрити.

 

ДНС увијек рачуна само на себе на своје политике и своје људе. Желимо подршку народа да би се глас из Шековића могао чути у НС РС, рекао је Павић и изјавио да ДНС има посебан сензибилитет према неразвијеним општинама. 

 

Предсједник ОО ДНС Шековићи Момчило Влачић је рекао да је овај Општински одбор спреман за изборе те да су 2016. године  имали одличне резултате и били општински побједници, те да сада очекују још већу подршку.

 

Листа ДНС-а има кандидата из Шековића и сада важимо за најорганизованију и најјачу организацију. На терену имамо подршку и цијенимо што смо дочекали да преузмемо одговорност за Шековиће. Спремамо се да 2020. године преузмемо вођење општине“ рекао је Влачић, додајући да им посјета предсједника значи и да је мотив више за даљи рад.
 

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!