Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ДОБОЈ-ПАВИЋ: ЖЕЛИМО ГРАДИТИ ДОБОЈ КАО И ОСТАЛЕ ДИЈЕЛОВЕ СРПСКЕ!

24 Септембар, 2018

На свом побједничком путу стигли смо у Добој. Ту смо да пружимо руку и да са вама градимо Републику Српску. Ми то знамо, ми то хоћемо јер имамо визују за бољу и сугурнију будћност, рекао је у уводном обраћању предсједник ДНС-а Марко Павић вечерас (24.09.2018.) у препуној дворани у Добоју, на предизборном скупу ДНС-а.

 

Он је  истакао да се ДНС не стиди своје прошлости, јер су људи из ДНС у рату, у рову бранили Српску а сада желе још више и још боље да је граде.
Павић је подсјетио да ДНС на одговорна мјеста поставља одговорне људе и да су за то примјер локалне заједнице на чијем су челу кадрови из ДНС-a. „Такве општине и градови су у суфициту, јер размишљају како и на који начин водити их, како сачувати   природне ресурсе. Требају нам добри услови за инвестирање. О сигурности инвеститора и радних мјеста размишља управо ДНС. Зато желимо више посланика у Парламенту БиХ јер је тамо прва линија одбране Републике Српске“ рекаo је Павић и поновио да ДНС, на нивоу БиХ неће ући у коалицију док Срби не буду конститутивни у кантонима у ФБиХ.

 

„Има много питања која су дефинисана нашим програмом. Желимо градити са свима  и поштовати своје. Подржите  ДНС на свим нивоима и никада вас нећемо изневјерити јер смо дали ријеч. Када имамо посланичку јачину онда можемо очекивати и јачу Републику Српску“ рекао је предсједник ДНС-а  у Добоју. 

 

У име домаћина присутнима се обратила  Радмила Дакић, испред Организације жена ДНС Добој, кандидат за НС РС. Вечерашњим скупом јасно поручујемо да смо фактор одлучивања. Имамо огромно подршку грађана и сигурна сам  у нашу побједу. ДНС иде у историјску побједу у Добоју, рекла је Дакићева.

 

Потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац, у Добоју је рекао да, када га питају шта је ДНС, он одговори да је то политика и тим. „Политика ДНС-а је истина, рад, грађење, толеранција а не свађа. Тим смо гдје сваки појединац  има своје мјесто а тим води Марко Павић“ рекао је Бањац, додајући да ДНС жели водити Републику Српску у бољу будућност и бити одговоран према свим институцијама и локалним заједницама и настваити живјети са народом.

 

„Друге отаџбине осим Републике Српске ми немамо. Свима пружамо руку ако жели градити Републику Српску“ рекао је Бањац и позвао Добојлије да подрже листе ДНС-а седмог октобра а посебно листу за БиХ  јер се тамо, како је рекао брани Република Српска. Потребан нам је ваш глас и ваше повјерење да би могли остварити резултат који ће нам омогућити да преузмемо Владу РС, поручио је Бањац.

 

Потпредсједник ДНС-а Милан Радовић вечерас је рекао да је ДНС, у овој предизборној кампањи обишао многе општине и градове и да се свугдје види снага ДНС-а. „Када ме питају зашто ДНС,  одговарам јер га воде одговорни људи који су Српску бранили у рату, градили у миру и желе сада да граде бољу будућност“ рекао је Радовић истичући да је јако важно да град Добој у наредном скупштинском саставу има посланика јер је он глас грађана овога дијела Српске.

 

Такође је истакао да ДНС примат даје економији јер је то предуслов  за нова радна мјеста. Позвао је присутне да свој глас дају кандидатима ДНС-а који ће, након седмог октобра водити Републику Српску и који ће радити заједно са својим народом, за боље сутра.

 

Славко Глигорић, носилац листе за Народну скупштину РС, својим суграђанима је рекао да се ДНС у овом граду препознаје по томе што држи ријеч и што ведро гледа у будућност. „Наша дјела су видљива на сваком кораку и наши руководиоци су такође познати по своме раду. Увијек смо били уз свој народ и тако ће даље остати. Све оно што Добоју треба и његовим грађанима ми знамо препознати јер су наше политике базиране на потребама народа“ рекао је Глигорић истичући да су кандидати ДНС-а у Добоју за НС РС и Представнички дом ПС БиХ провјерени и способни људи, људи који имају визију да поведу своје суграђане у бољу будућност. 
 

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!