Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС БАЊАЛУКА - ТРИБИНА У ПОТКОЗАРЈУ: ОДЛУЧНО БРАНИМО СРПСКУ И СТВАРАМО БОЉЕ...

22 Септембар, 2018

Демократски народни савез представља јединствену политичку опцију која континуирано, од свог настанка па до данас, брани виталне интересе Републике Српске. Једина смо странка која није гласала за пренос надлежности на ниво БиХ, чак и у оним временима када су то други  олако прихватали и радили на томе. Противили смо се спекулативним приватизацијама јавних предузећа и штитили домаћу производњу, а данас имамо ситуацију да нам се као чувари Републике Српске представљају они који су спроводили и учествовали у криминалним и деструктивним приватизацијама.

 

Ово је синоћ (21.09.2018.),  на предизборној трибини Градског одбора ДНС-а Бањалука, поручио носилац листе за Народну скупштину Републике Српске и замјеник предсједника ДНС-а Недељко Чубриловић.

 

Чубриловић је позвао присутне да у што већем броју изађу на изборе седмог октобра и гласају за ДНС, који ће и послије избора радити на стварању услова за бољи живот обичног човјека.

 

Бројним гостима, симпатизерима и члановима, обратили су се и остали кандидати за Парламент БиХ из Изборне јединице један и кандидати за посланике у Народној скупштини Српске из Изборне јединице три.

 

Драгана Беслаћ, кандидат за Парламент БиХ, поручила је да управо бањалучка и приједорска регија представљају сигурне ослонце ДНС-а када је подршка народа у питању.

 

“Желим да управо ове двије регије представљају нашу главну снагу. Пружите нам ваше повјерење, а ми ћемо то знати вратити просперитетом који ћете доживјети у блиској будућности”, истакла је она.

 

Драгомир Кесеровић, кандидат за Парламент БиХ, изјавио је да је спреман носити одговорност за заштиту Српске.

 

“Посједујем довољно воље, искуства, знања и компетенција да бих сигурно и самоувјерено бранио интересе свог народа, баш као што сам као генерал бранио у претходном рату”, изјавио је Кесеровић.

 

Драган Талић, кандидат за Народну скупштину РС, нагласио је значај улагања у људе, у грађане Републике Српске.

 

“Иако се слажем са многима који истичу значај економије, ипак мислим да нам је национално јединство  и слога српског народа приоритет. Без тога немамо не само економије, већ ни државе ни народа”, казао је он.

 

Сања Јокић, кандидат за Народну скупштину РС, истакла је да ће се борити за смањивање неједнакости између особа са инвалидитетом и осталог становништва

 

“Као особа са инвалидитетом борићу се за боље услове живота и рада ове категорије становништва, као и на разбијању предрасуда и маргинализације који се вежу за ову друштвену групу”, изјавила је она.

 

У организацији трибини учествовали су мјесни одбори у оквиру Рејона седам (Поткозарје, Горња Пискавица, Доња Пискавица, Верићи и Шимићи).


 

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!