Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ПРИЈЕДОР-БУСНОВИ-ПАВИЋ: ИМАМО ВИЗИЈУ КАКО ДАЉЕ

17 Септембар, 2018

У Бусновима, код Приједора, вечерас (17.09.2018.)је одржана предизборна трибина ДНС-а на којој се окупљенима обратио предсједник ДНС-а Марко Павић који је између осталог рекао да је на овом предизборном скупу како би подржао кандидате који су на листи за НС РС и Представнички дом ПС БиХ.

 

„То су људи који ће нас представљати достојно. Ми се добро знамо, били смо у рату заједно, стварали смо град, развијали мјесне заједнице. Подсјетићу вас какав је био Приједор некада, као касаба. Био је то град кога су знали само по масовним гробницама. Ми смо само бранили своје и то смо доказали и успјели у томе. Сада овдје долазе инвеститори и разни амбасадори“ рекао је Павић и дадао да је власт у Приједору, на челу са ДНС-ом, у протеклим годинама направила стабилан град и више нико не спомиње прошлост.

 

„Не дозволите да ваш глас иде ван простора  и ван ових људи које овде видите. Ми смо заједно прошли многе битне животне догађаје и зато је важно подржати Приједорчане. Морамо се борити за своје. Не стидимо се прошлости, садашњаост знамо а имамо добар програм за будућност“ рекао је Павић додајући да се избори проводе у мирној атмосфери те да је политика ДНС-а прилагођена грађанима и веома одговорна.

 

„ Ми имамо визују куда и како даље, ми се не осврћемо назад. Ми не дамо да се продају наша природна богатства. Од тога смо живјели у рату а од тога можемо живјети и у будућности. Зато дајте глас ДНС-у, људима који пред вама стоје одговорно, живе са вама и воде вас у сигурну будућност“ поручио је лидер ДНС-а вечерас у Бусновима.

 

Изборна јединица један је сачињена од три изборне јединице, броји 19 општина и два града.  Добити мандат у овој изборној јединици, то је једна снага, рекао је вечерас у Бусновима Драгутин Родић, носилац листе за Представнички дом ПС БиХ. „Једина права побједа српског народа је Република Српска. Прва претпоставка да створимо јаку и стабилну Републику Српску је њен економски развој и социјална стабилност. ДНС се посебно залаже за очување природних ресурса. У Сарајеву се брани Република Српска“ казао је вечерас Родић подсјећајући да се Српска брани кроз четири институције: Предсједништво, Савјет министара, Представнички дом и Дом народа те да су све то разлози због којих глас треба дати кандидатима ДНС-а.

 

Душко Ивић, носилац листе кандидата за НС РС, је  рекао да ДНС излази пред грађане у кампањи да каже шта је урадио и шта ће радити. „ДНС је и у НС урадио све да задржи стабилност за разлику од неких који су покушали да блокирају рад Парламента. Ми смо радили и успјели обезбједити стабилност РС. ДНС је испунио своја обећања и на врло конкретним програмима. Оно на чему ће ДНС радити у наредном периоду  је снажни економски развој Републике  Српске. Да би  већа средства могли усмјерити на нашу регију треба нам  ваша подршка за листу за НС РС“ рекао је Ивић, додајући да ће се ДНС питати како ће се формирати Влада и самим тим учествовати у рапоређивању средстава, након избора.

 

Душко Милетић, кандидат за посланика у НС РС вечерас је рекао да је ДНС странка која даје шансу младима. „Поред свога посла бавим се пољопривредом, имам само један циљ, да побољшам живот младих на селу. Имам породицу и ништа не може да замијени нашу сигурност. ДНС је странка која ће нам омогућити да овде останемо“ рекао је Милетић и позвао своје комшије и познанике да гласају за ДНС, странку  која нуди будућност генерацијама које долазе.

 

Мирко Совиљ, кандидат ДНС-а на посланика у НС РС вечерас је рекао да је за њега част наћи се на једној оваквој листи и да ДНС на изборе излази чистог образа.
„У протеклим годинама ДНС је показао да може, да зна и хоће. Политика ДНС-а је заснована на одговорности и ДНС константно биљежи раст. Ми смо странка која се има чиме похвалити и странка која је стално уз свој народ, странка која има слуха за друге“ рекао је Совиљ.

 

Славица Поповић, кандидат за посланика у НС вечерас је истакла да се као љекар обавезује да се бори за што бољу здравствену заштиту. „ДНС може да обезбједи бољу и потпунију здравствену заштиту. Здравље дјеце али им осталих категорија становништва је наш приоритет“ рекла је Поповићева, додајући да ДНС има јасно дефинисане циљеве које увијек оствари.


 

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!