Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ТРЕБИЊЕ: ХЕРЦЕГОВИНА СА ПОНОСОМ УЗ ДНС!

10 Септембар, 2018

У Требињу је вечерас( 10.09.2018.) одржана предизборна трибина ДНС-а на којој су представљени кандидати за Народну Скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, за регију Херцеговина.

 

Трибину је отворио Петар Иванковић, предсједник Градског одбора ДНС Требиње и кандидат за Народну скупштину Републике Српске. Он је рекао да Требиње постаје све насељеније и да има све више оних који препознају политику ДНС-а.

 

„Ова трибина вечерас је само визуелна манифестација снаге ДНС-а. И прије слогана смо показали да држимо ријеч и да смо одговорни, да оно што преузмемо то и завршимо. Сви наши кадрови су одговорни људи“ рекао је Иванковић који је подсјетио да ДНС води принципијелну политику пуних 18 година, да се бори за Републику Српску, на демократски и достојанствен начин и зато жели да ова кампања прође у мирној атмосфери.

 

Милан Радовић, потпредсједник ДНС-а вечерас је у Требињу пренио поздрав лидера ДНС-а Марка Павића окупљеним члановима ДНС-а и грађанима овог града рекавши да је предсједник добро, баш као и ДНС.

 

„Све анкете нам иду у прилог и сваки дан имамо све више чланова „Борик“ је на конвенцији био препун и то нам говори о нашиј снази.Наш циљ је 107.000 гласова односно 15 посланика у НС РС. Нашем раду помаже и принципијелност.Никада нисмо преносили надлежности. ДНС има људе који су градили Српску, бранили је и у миру чували“ рекао је Радовић, додајући да су на листама ДНС-а људи доказани у свим сегментима и да, само тако странка може ићи напријед.

 

Он је рекао да морамо бити одговорни према  ресурсима Српске  јер они гарантују развој. „Требиње није само хидроелектрана. Херцеговина има  невјероватне ресурсе које можемо и морамо унаприједити за бољи живот наших грађана. Некад нас је Херцеговина хранила, сада тога нема а има потенцијал који треба да се врати“ рекао је Радовић.

 

Са предизборне трибине ДНС-а у Требињу  је поручио да се мора „слушати“ привреда и њене потребе, сваки дан, а не од избора до избора. „Дајемо ријеч да смо доступни прије и послије избора. Вратићемо спорт у Требиње, јер је Требиње по томе било познато. Овај град  мора бити престоница туризма. Кључ успјеха је промоција а све ово можемо унаприједити кроз развојне програме које има ДНС“ рекао је Радовић.

 

Ненад Нешић, носилац листе кандидата ДНС-а за Представнички дом ПС БиХ Изборна јединица 523, на предизборној трибини у Требињу је рекао да грађани Требиња за наредне четири године требају бирати храбре људе који неће одустати од принципа и политике ДНС-а. „Параламентарац из ДНС-а ће увијек имати контакт са народом и са свим категоријама којима треба помоћ. Нисмо били за укидање војске Републике Српске, нисмо хтјели овакав ПДВ. Нећемо ни сада. Јачаћемо Републику Српску у институцијама БиХ“ рекао је Нешић, истичући да ДНС хоће да гради и ради у Херцеговини и у цијелој Српској. Зато, бирајте одговорно, рекао је Нешић. 

 

Бојан Шапурић, кандидат ДНС-а за Представнички дом ПС БИХ је рекао да се вечарас у Требињу види снага ДНС-а. „Јасно је Требињу какву политику води ДНС. Одговорно гласајте јер оловком бирамо будућност. Бирамо економију, бирано нова радна мјеста, бирамо будућност. Херцеговина је са поносом уз ДНС“ рекао је Шапурић.

 

Данијела Јелић, кандидат ДНС за НС РС је изјавила да ће се, као будући посланик борити за бољу Херцеговину, која има добре ресурсе и обезбједити пројекте којима ће се развијати овај дио Републике Српске.

 

„Желим да цијела Српска буде боље мјесто за живот а једини који то  може је  ДНС. Јединице локалне самоуправе у Херцеговини су неразвијене али не мање важне. Проблеме и потешкоће морамо рјешавати реалним оруђем.Вријеме је да и Херцеговина бира жену за посланика“ рекла је Јелићева.

 

Споменко Стоjановић, носилац листе за Народну скупштину је, обраћајући се окупљенима рекао да је ДНС усвојио платформу која се заснива на економији јер се само тако живот може учинити квалитетнијим те побољшати демографску слику, без које нема Републике Српске.

 

„Кад наши људи уђу у Парламент у већем броју, односно кад достигнемо наш циљ од 15 посланика, тада ћемо моћи преузети одговорност. Вјерујемо у одговорне и стручне људе а не у памфлете и празна обећања. Изађите на изборе у што већем броју јер једино тако можемо направити добре резултате и остварити свој циљ“ позвао је своје суграђане  Стоjановић.

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!