Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ЉУБИЊЕ: ДНС ЋЕ ИМАТИ ПОСЛАНИКА ИЗ ХЕРЦЕГОВИНЕ

10 Септембар, 2018

У Љубињу је данас (10.09.2018.) одржана предизборна трибина, којом је, између осталог и озваничен почетак предизборне кампање у овој општини.

 

О значају ових избора, очекиваним резултатима ДНС-а, говорио је Споменко Стојановић, носилац листе кандидата за Народну скупштину РС, Изборна јединица девет, који је рекао да ће људи ДНС-а и на овим изборима показати колико су одговорни баш онако, рекао је он, како и сам слоган странке гласи.

 

„Ми вјерујемо у људе и зато позиционирањем одговорних људи на одговорна мјеста радимо за добробит грађана. У Херцеговини имамо добре ресурсе и од њих можемо пристојно да живимо. Економија, зато мора бити у фокусу јер без јаке привреде нема развоја а ми желимо просперитетну Српску“ рекао је Стојановић.

 

Предсједник Централног изборног штаба ДНС-а Драгомир Јовичић је данас у Љубињу свима пренио поздраве лидера ДНС-а Марка Павића.
„Имамо велики капацитет  али морамо још повећати број гласова јер једино тако можемо појачати снагу и то је једина гаранција да можемо проводити наше политике. ДНС је моћан у Љубињу и зато нам је сваки глас важан“ рекао је Јовичић и подсјетио да ДНС након јесењих избора планира имати 15 посланика, мјесто премијера и више министара у Влади Српске. То је, напоменуо је он, један од начина да се заустави одлазак младих како би се побољшао животни стандард грађана.

 

„ДНС  мора имати посланика из Херцеговине и ја се искрено надам да ће тако бити“ увјерен је Јовичић.  

 

Својим суграђанима обратио се Ристо Мићић, предсједник Општинског одбора ДНС Љубиње, који је рекао да су људи из ДНС-а они који гледају напријед а никако у прошлост. „Данас можемо рећи да, иако смо на локалним изборима добили мјесто начелника општине, који нас је, у међувремену, напустио задовољни нашим резултатима“ рекао је Мићић и потврдио да лични интереси у ДНС-у никада не смију бити изнад интереса странке.

 

„Доживјели смо бројне неугодности и одрекли се начелника јер нам је битнији народ од фотеље, начела су нам битнија“ поручио је Мићић, истичући да мјештани ове општине живе у излолацији, да ове изборе сматра историјским и тако их треба озбиљно схватити. По њему су важне обје листе  а подршку ДНС-у овог краја даје и „Снага Херцеговине“.

 

На трибини су говорили и кандидати ДНС-а Љубиње за НС РС Милица Лучић и Славко Дангубић. истакавши да им је част што им је странка указала повјерење да се нађу на изборној листи те да ће се у свом програму залагати за бољу Српску односно Херцеговину.

 

„ДНС, својим присуством, са послаником из Херцеговине у Народној скупштини Српске, појачаће бригу према нашем крају“ поручили су они.

 

Изборној трибини ДНС-а Љубиње присуствовала је и Лејла Решић,члан Предсједништва и Главног одбора ДНС-а.
 

Нешић присуствује оперативно тактичкој вјежби у Азербејџану...

Министар безбједности Ненад Нешић са делегацијом...

19 Мај, 2023
Нешић: У протекле четири године уништено 25.000 комада оружј...

Евидентно је да у овом тренутку, осим мигрантске...

16 Мај, 2023
Нешић: Укинути забрану уласка интелектуалцима...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић изјавио је...

13 Мај, 2023
Нешић на Европској регионалној конференцији ИНТЕРПОЛ-а...

Министар безбједности у Савјету безбједности...

8 Мај, 2023
НЕШИЋ: ЗАДАТАК ПРАВОСУЂА БиХ ЈЕ ПРОМЈЕНА ИСТОРИЈЕ...

'Чињеница да је тек након 30 година од масакра...

3 Мај, 2023
Нешић: Јачом мултидржавном и прекограничном сарадњом до заје...

Само синергијом и јачом мултидржавном и...

25 Април, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!