Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

КОЗАРСКА ДУБИЦА: ДНС ЈЕДИНА ОПЦИЈА КОЈА ИМА РЈЕШЕЊЕ ЗА СВЕ

9 Септембар, 2018

У Козарској Дубици вечерас (9.9.2018.) је одржана преидзборна трибина ДНС-а којој је присуствовао замјеник предсједника ДНС-а Недељко Чубриловић. Он је рекао да је ДНС једина опција која има рјешење за све. „Пред вама су бирани кандидати за све нивое власти. Вјерујем да ћемо послије 7. октобра бити одлучујући фактор и да ћемо моћи да утичемо на све одлуке. Будимо јединствени и покажимо шта значи демократија која ће нам 8. октобра дати моћ да владамо“ рекао је Чубриловић, оцјенивши да  енергију коју сада има ДНС, није имао никада те да се ДНС није пријавио на изборе да побједи друге, него да побједи програмом, да води Републику Српску.

 

„Знам колико је ово подручје специфично а ви знате колико је важно имати посланике који живе са нама. Зато 7. октобра гласајте за ДНС за опцију која нуди рјешење“ поручио је Чубриловић. 

 

Дарко Бањац, кандидат ДНС-а за посланика у НС РС је рекао да, када га питају шта је ДНС, он каже да је то странка пријатељства. „Ми желимо да радимо а не да причамо. Да радимо сваке године а не само за изборе. Наш пут је најтежи, али желимо тежим путем јер је најисправнији. ДНС није странка појединца. ДНС је народ“ рекао је Бањац, истучући да је ДНС тим и чине га појединци који су вриједни јер без тима нема рада.

 

„Желимо да заједно водимо Републику Српку и да се одговорно понашамо према њеној економији и реурсима. За мене је Козарска Дубица отаџбина, јер сам овде одрастао. За мене Дубица није глас него мој понос. Желим да радим за свој град сваки дан и да га градимо са вама. Ја могу отићи из Дубице али Добица никад из мене“ рекао је Бањац.

 

Говорећи о изборима који долазе, Бањац је позвао суграђане да му помогну да ДНС у октобру дође до историјске побједе, због боље будућности за младе нараштаје.

 

Драгутин Родић, носилац листе  за Представнички дом ПС БиХ,  је вечерас у Козарској Дубици рекао да је увјерен да је ово почетак једне велике побједе, побједе ДНС-а.
„Поносан сам јер сам носилац листе коју чине људи који су доказани на свим пољима. Желимо два мандата у Представничком дому ПС БиХ и имамо јачину од 20 одсто. Српска се брани у Сарајеву и зато морамо имати јаке институције и наше учешће мора бити веће“ рекао је Родић и подвукао да је јако важно да ДНС своје програме уграђује у документа на нивоу БиХ.

 

„У Сарајеву морамо бити бедем РС и у инстутицијама морамо бити најјачи јер се ту бране витални интереси српског народа“ рекао је Родић и казао да од изборног резултата зависи да ли ће ДНС има предсједника Владе или члана Савјета министара. Мислим да је дошло вријеме да ми можемо остварити овај резултат и живот грађана Српске учинимо љепшим, поручио је Родић.

 

Душко Ивић, носилац листе ДНС-а за НС РС, Изворна јединаца 301, је рекао да се, по вечерашњој посјећености види да је Дубица ДНС. „Ми смо странка цијеле Српске а не само регије и зато желимо да преузмемо одговорност за Републику Српску и да је водимо“ рекао је Ивић, подсјећајући да се води борба да се угаси Српска и да ДНС то неће дозволити.

 

„Ми желимо три директна мандата и 21.000 гласова на овој регији. Имате 12 кандидата, који год да изаберете нећете погријешити. Увијек подржите своје Дубичанце“ рекао је Ивић.

 

 

Тања Тулековић, кандидат ДНС-а за ПС БиХ  је рекла да је ДНС странка која поставља реалне циљеве, што је једини начин да изградимо бољу Републику  Српку.

 

„ Наш слоган значи да ћемо на свим нивоима и свим институцијама радити одговорно. Бићемо одговорни према демографији јер нам треба боља популациона политика и ово су питања за све нивое власти“ рекла је Тулековићева.

 

Кандидат за НС РС Јасминка Милановић, вечерас је Козарској Дубици рекла да је поносна на своје суграђене јер показују снагу ДНС-а. „Народ је оружје у нашим рукама јер ми смо дали ријеч и стојимо иза ње. ДНС је странка која обећава много, јер много ради“ рекла је Милановићева и позвала грађане Козарске Дубице да подрже програм ДНС-а, који гарантује бољи живот свих грађана.

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!