Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну Скупштину и...

8 Новембар, 2023

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог предсједника Градске организације ДНС Градишка на ванредној Скупштини која је синоћ одржана у Градишци.

 

„Надам се да ће у наредном периоду ДНС бити много видљивији са својом политиком у граду Градишка. Ми смо организација која је сигурно значајно у протеклом периоду подмладила чланство са младим људима, који су сигурно будућност развоја ДНС-а, у Градишци заједно са искуснијим генерацијама из странке можемо дати допринос провођењу политике ДНС-а и развоја града Градишка“ – изјавио је Мекињић.

 

Он се захвалио Дани Малешевићу, који је обављао дужност предсједника Градског одбора ДНС- а до јуче, који је измјеном Статутарне одлуке изабран за почасног предсједника Градског одбора ДНС Градишка.

 

„За оне који мисле да је то била оставка или било шта друго, могу потпуно одговорно да кажем да је то био договор нас у оквиру ДНС, да покушамо да на једном човјек не буде више функција, него једноставно да Дане Малешевић да већи допринос као потпредсједник ДНС Републике Српске, а нама у Градишци и даље активно помаже и савјетује како би остварили нашу политику. Покушаћу да организујем ГрО ДНС, да је припремим у наредном периоду за искушења која је очекују и надам се да ћемо послије избора 2024. године доказати да је ДНС јединствен, да ради са пуним капацитетом и преузима пуну одговорност за живот грађана у Градишци“ – истакао је Мекињић.

 

Навео је да ће у наредном периоду Градски одбор, а на његов приједлог, изабрати потпредсједнике ГрО ДНС Градишка.

 

„Хоћемо да потпуно буде заступљена на цијелој територија града Градишка, а Предсједништво као оперативно политички орган ДНС буде у много већој функцији, јер ће бити ојачан члановим Градског одбора ДНС. Тако да ћемо на сједници која ће се одржати кроз неколико дана попунити те функције. Инсистираћу да на једном човјеку не буде више од једне функције, значи потпуно ћемо радити да свако зна шта му је посао и надлежност и да сноси одговорност за оно што ради“ – рекао је он.

 

Синоћ је обиљежена и крсна слава заштитник ДНС- а Св. великомученик Димитрије - Митровдан освећењем славког колача и жита уз присуство чланства и гостију.

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!