Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НЕШИЋ: БЕЋИРОВИЋ ЖЕЛИ БИТИ МУТАНТ СИЛАЈЏИЋА И БАКИРА

7 Октобар, 2023

Денис Бећировић последњи на свијету може некоме држати лекције о лагању народа. Управо он је тај који је слагао свој народ када је у процедуру Предсједништва БиХ упутио Закон о државној имовини, иако јако добро зна да то није питање из надлежности Предсједништва. Лаже свој народ нудећи ''рјешења'' која нису у његовој надлежности и за која зна да неће бити усвојена. Бећировић треба престати лагати свој народ и коначно им рећи истину – да све што предлаже, предлаже да би се играо својим бирачима.

 

Овако је предсједник ДНС-а Ненад Нешић прокоментарисао изјаву Дениса Бећировића, члана Предсједништва БиХ, који је предсједника Републике Српске Милорада Додика оптужио да ''лаже свој народ о државној имовини''.

 

''Милорад Додик по питању државне имовине само артикулише ставове 99 одсто становника Републике Српске. Денис би требало да зна да то није приватни став Милорада Додика, него став народа који је створио Републику Српску. Једине лажи су оне које чак и у овој изјави пласира Бећировић'', истиче Нешић и креће редом:

 

''Када тврди да Република Српска тражи нешто што не постоји нигдје на свјету, Бећировић не говори истину. Нека погледа како је власништво над јавним добрима и државна имовина регулисани у у САД. Када под Споразум о сукцесији СФРЈ подводи сву државну имовину и јавна добра, опет лаже. Када тврди да је дејтонска надлежност БиХ уређење државне имовине, било би добро да се позове на конкретан члан Устава БиХ. Наравно, не може, јер опет не говори истину.''

 

''Републику Српску је створио њен народ и да зависи од разних бећировића не би ни постојала. Она зависи само од свог народа који никада неће дозволити њен нестанак и да јој се отима оно што је њено. Нисмо се бојали ни веће силе од Бећировића, па своје пријетње може окачити мачку о реп. Туђе нећемо, своје не дамо!''  

 

"За крај, треба рећи истину - не ради ово Бећировић ни због Бошњака ни због БиХ. Он ово ради јер распиривањем мржње и сукоба мисли да може постати мутант Силајџића и Бакира. Можда ће тако краткорочно корист имати он али дугорочно ради против будућности БиХ"

 

Нешић: Алтернатива нерегуларној миграцији не може бити претв...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић у Бриселу...

28 Новембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
Нешић за РТРС: На основу свих информација и изјава очекујем ...

На основу свих информација и изјава очекујем да...

7 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!