Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ОО ДНС УГЉЕВИК: ОД ДАНАС 100 НОВИХ ЧЛАНОВА

3 Август, 2018

Општинском одбору Демократског народног савеза  у Угљевику приступило је нових 100 чланова, рекао је данас (03.08.2018.) Драгиша Видаковић предсједник ОО ДНС-а Угљевик.

 

"Нови чланови су препознали ДНС као одговорну политичку партију која наступа одговорно према грађанима", рекао је Видаковић. 

 

Он је напоменуо да у Угљевику влада велико интересовање грађана за ову политичку партију која жели да се бори за бољи живот у Угљевику и Републици Српској. 

 

"Увјерен сам да ће након Општих избора у Угљевику ДНС бити побједничка партија која ће допринијети још бољем укупном резултату наше странке на републичком нивоу", рекао је Видаковић.

 

Нови члан ДНС-а у Угљевику Милорад Симић рекао је да млади људи у Српској треба много активније да учествују у политичком животу и на тај начин да дају допринос друштву. 

 

"Сматрам да млади људи, али и све генерације у Републици Српској треба много више и активније да се укључе у политички живот, и да тако сами утичу на политичка и друштвена збивања у нашој земљи. То је био мој мотив за приступање Демократском народном савезу јер ДНС је странка која указује повјерење људима, и даје прилику нарочито младима да својим знањем и енергијом допринесу свеукупном напретку Републике Српске. Задатак свих нас који живимо у Републици Српској, и у Угљевику, јесте да се сваког дана боримо за бољи живот наших грађана. Надам се да ћу и ја, као љекар и члан ДНС-а, дати свој допринос у остварењу тог циља ",рекао је Симић.

 

Ђорђе Поповић, носилац листе ДНС-а за НСРС у Изборној јединици 6, изразио је задовољство што ДНС-у свакодневно приступају млади људи који препознају одговорну политику коју води ДНС.

 

"Наш циљ је да ДНС на предстојећим изборима освоји два посланичка мандата у изборној једници 6, и да се изборимо за позицију у којој ће ДНС моћи да оствари своје програмске циљеве који се односе на заштиту националних интереса Републике Српске, побољшање привредног амбијента и обезбјеђење услова за задржавање младих на овим просторима", нагласио је Поповић.

 

Предсједник Регионалног одбора ДНС-а Бијељина Дико Цвијетиновић додао је да се ДНС труди да у свим општинама изгради што квалитетнију страначку инфраструктуру, и да се на тај начин још више приближе грађанима.

 

"Учлањење више од 100 нових чланова у Угљевику представља велики успјех за ДНС. Ради се о квалитетним и вриједним људима који ће ДНС-у донијети нову, додатну снагу у борби за бољи живот у Републици Српској. Повјерење грађана у ДНС расте из дана у дан и, према свим показатељима, ДНС ће на подручју бијељинске регије остварити историјски успјех. Ми се трудимо да одговорним радом оправдамо велико повјерење грађана. Тако смо радили до сада, тако ће бити и убудуће", заључио је Дико Цвијетиновић.
 


 

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!