Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НЕШИЋ: ДНС ЈЕ ТРЕЋИ ПУТ ЗА ИНФРАСТРУКТУРУ, ПОВЕЗИВАЊЕ, ПОСАО И ПЛАТУ ОД 2000КМ...

16 Септембар, 2022

"Глас за ДНС и Трећи пут је начин да град Дучића и Херцеговачке Грачанице засија пуним сјајем. То је пут који ће довести људе из свијета да виде поглед са Леотара, а наше људе задржати овде са добрим платама и условима за живот и подршком привреди. ДНС је трећи пут који доноси крај постављању баријера међу људима. Баријере ћемо рушити, градићемо аеродроме, мостове и путеве да повезујемо људе. Аеродром у Требињу биће алтернатива Дубровнику. Имаће сталну везу са Србијом. Боља инфраструктура и везе довешће привреднике а они ће за сваких 30 новозапослених бити ослобођени пореза. Тако ћемо имати раст од 5% и просјечне плате од 2000км а просјечне пензије од 1000КМ ", рекао је Ненад Нешић, кандидат ДНС-а за члана Предсједништва БиХ током посјете Требињу заједно са Радиславом Јовичићем, кандидатом за предсједника Републике Српске.

 

Предсједник ДНС-а је у разговору са грађанима нагласио да је Трећи пут пут равномјерног развоја Републике Српске од Новог Града до Требиња али да то мора бити паметан развој, а не копирање две исте неефикасне мјере у сваком мјесту.

 

"Када кажемо да имамо план равномјерног развоја Републике Српске то не значи да за сваки град и општину предлажемо исте мјере, већ да сваком мјесту приступамо са једнаком пажњом развијајући оно што је у том мјесту највећи потенцијал. То су мјере које ће у Требињу подићи туризам и постојеће привредне капацитете на највећи ниво, у Семберији подржати пољопривреднике, а у Приједору сачувати рудник. То је паметан развој", рекао је Нешић.

 

Радислав Јовичић је рекао да није нормално да се град са таквим положајем и историјом, град са Требишњицом и приморском климом празни и да је сигуран да се тај тренд може зауставити и преокренути.

 

"Трећи пут ДНС-а је пут опстанка и останка овдје. Не може ме нико убједити да се не може боље од тренутног стања. Сви знамо да може, може ако се ради поштено и посвећено, ако се улаже паметно и ако имамо предсједника Републике који је предсједник сваког, баш сваког грађанина. Е такав предсједник ћу бити и такву политику води ДНС", истакао је Јовичић који је кандидат ДНС-а за предсједника Републике Српске.
 

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!