Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НЕШИЋ И ЈОВИЧИЋ У УГЉЕВИКУ

16 Септембар, 2022

"Угљевик је уз Трећи пут и ДНС, пут стабилности и равномјерног развоја Републике Српске", поручио је кандидат за члана Предсједништва БиХ, Ненад Нешић након разговора са грађанима Угљевика.

 

Нешић је истакао да ДНС има економски план који ће подићи Угљевик и цијелу Српску на ноге и који предвиђа подршку привреди, породицама и младима.

 

"За развој су потребне конкретне мјере али и добра друштвена клима. Зато се нећемо бавити политикантством и свађама које тјерају људе, већ начинима на које можемо достићи просјечну плату од 2000КМ и пензију која ће бити 50% плате", рекао је предсједник ДНС.

 

„Сваки пут када дођем у мој Угљевик добијем нову енергију да се борим за наше људе, да се борим за њихов бољи живот“ рекао је у Угљевику Радислав Јовичић, кандидат ДНС за предсједника Републике Српске.

 

Он је додао да ће у току свог предсједничког мандата радити на томе да оснажи сваки дио Српске и тако омогући да људи остану на својим огњиштима и да се заустави одлив радно способног становништва у иностранство.

 

„За мене је Република Српска недјељива и она мора бити јединствена. Сваки град, општина, мјесна заједница, сваки човјек је Република Српска. Ми морамо прво зауставити пропадање и девастирање Републике Српске па се онда посветити унапређењу и развоју. Развоја нема ако није равномјеран. Сваки дио наше Републике има своје специфичности које треба уважавати и на основу тих специфичних могућности и ресурса тај крај кроз улагања и развијати. Нама треба потпуна обнова, потпуни рестарт у свим областима друштва и свим дијеловима наше прелијепе Републике. И управо то је оно што у свом економском и политичком програму нуди Трећи пут ДНС“ закључио је Јовичић.

Нешић: Бошњачки политичари заустављају БиХ на европском путу...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

6 Децембар, 2023
Нешић: Алтернатива нерегуларној миграцији не може бити претв...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић у Бриселу...

28 Новембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!