Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

Јовичић: Трећи пут ДНС има одговоре и нуди рјешења на све ове нагомилане...

10 Септембар, 2022


„Републици Српској су потребне нове идеје, идеје које иду у корак са временом, савременим могућностима развоја и потребама људи и потребан је нови приступ политици, пиступ заснован на одговорности и личном интегритеу", каже Радислав Јовичић, кандидат ДНС за предсједника Републике Српске.

 

Он је истакао да обнова Српске мора кренути од заустављања одласка младих паметних људи, па преко школства, здравства, пољопривреде, безбједности, привреде, неријешених питања бораца, до свих других сектора. 

 

„Да би у томе успјели потребно је да успоставимо систем који ће бити на здравим темељима. Трећи пут ДНС има одговоре и нуди рјешења на све ове нагомилане проблеме“ каже Јовичић и додаје да ће као предсједник инсистирати да будући мандатар састави Владу Републике Српске која ће реализовати економски план ДНС.

 

„Трећи пут ДНС има одличан економски програм чијом примјеном ћемо створити велики број радних мјеста, али и подићи плате свим запосленима у Српској. Наш циљ је да у мандатном периоду од четири године просјечна плата у Српској буде 2000 КМ, а да тај раст прати и просјечна пензија која не смије бити нижа од 50% плате“ поручује Јовичић.

 

Он је додао да Трећи пут ДНС доноси и промјене система гдје послове, станове и друге бенефиције неће добијати подобни, већ способни.  „Промјене система морају донијети бољитак свакој категорији друштва. Недопустиво је да власт мрвицама пред изборе купује социјални мир код категорија које су највише дале за Републику Српску“ каже Јовичић.

 

Он је истакао да једино Трећи пут ДНС нуди Српску без подјела и огрнуту нашом тробојком.

 

„Мој циљ као предсједника Републике Српске је да створим друштво које је јединствено и које живи свакога дана све боље, а моји противкандидати су показали да је са њима јединство немогуће, а о економској ситуацији је сувишно и говорити“ закључио је Јовичић.
 

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!