Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ПРЕДАЛИ ЛИСТЕ: ДНС ЗА ТРЕЋИ ПУТ

4 Јул, 2022

Представници Демократског народног савеза предали су данас Централној изборној комисији БиХ кандидатске листе ДНС-а за све нивое власти у БиХ.
ДНС ће на овим изборима имати и кандидата за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске, а кандидат ће бити предсједник странке Ненад Нешић, док ће потпредсједник ДНС Радислав Јовичић бити кандидат за предсједника Републике Српске.

 

Демократски народни савез ће имати кандидате у све три изборне јединице за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, а носиоци ће бити Гаврило Керкез за изборну јединицу 1, Саво Попић за изборну јединицу 2 и Александар Главаш за изборну јединицу 3.

 

Носиоци листа ДНС за Народну скупштину су изборну јединицу 1 Душко Ивић, изборну јединицу 2 Дане Малешевић, изборну јединицу 3 Мирко Савичић, изборну јединицу 4 Дејан Пјерановић, изборну јединицу 5 Славен Дујаковић, изборну јединицу 6 Миленко Зупур,  изборну јединицу 7 Борис Трнинић, изборну јединицу 8 Марко Кубатлија и изборну јединицу 9 Славко Дангубић.

 

Taкође, ДНС је предао листе и за учешће у скупштинама кантона.

 

На листама се налази доста младих људи који су остварени у областима и пословима које обављају и подмлађена листа са великим бројем експерата је знак да имамо и знања и снаге да донесемо бољи живот грађанима Републике Српске и БиХ.

 

ДНС је спреман да буде кључ промјена у Републици Српској, којој је потребан трећи пут на којем се народ неће дијелити на “лопове” и “издајнике” већ се сабирати и ујединити у љубави према Републици Српској.

 

Трећи пут ДНС је пут без мржње, бесмислених свађа, подјела и нуди Српску окренуту развоју, напретку и људима и сматрамо да су грађани довољно мудри да у октобру узму оловке, промјене оно што је досадило и пређу на нови филм у боји наше тробојке - Трећи пут ДНС.

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!