Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ЈОВИЧИЋ: НЕ ПОПУШТАЈТЕ

21 Јун, 2022

Да ли је могуће да је актуелна власт толико глуха и слијепа на захтјеве оних који су стварали и бранили институције Републике Српске. Да ли је могуће да борци који траже своја права нису у праву. Ако је могуће позивам Владу да изађе и јавно то каже. Наравно нека, у то што каже, убиједи и борце и јавност.  Да ли ћете сутра исто тако ћутати на вапај за помоћ наших пољопривредних произвођача,  пензионера и младих - рекао је Радислав Јовичић, потпредсједник ДНС и кандидат  партије за предсједника Републике Српске.

 

-Који је ваш одговор на све проблеме који се из дана у дан гомилају у свим сферама наших живота. Да ли ће наши борци још гладнији дочекати зиму имајући у виду стална поскупљења. Да ли ће нам млади, паметни и даље одлазити иако су им очеви стварали и бранили Републику Српску управо да би им дјеца овдје живјела - каже Јовичић и пита да ли ће наши борци плакати испраћајући синове и кћери у далеке земље да зараде за живот достојан човјеку, питајући се да ли су се борили за овакву Републику Српску.

 

Он је рекао да има још много питања на која Влада мора да одговори или ће по старом обичају да ћути.

 

ДНС-ов кандидат за предсједника је рекао да и као борац који је све четири године био на ратишту, али и као политичар даје пуну подршку сутрашњим протестима бораца уз поруку да не попуштају до остварења својих захтјева. 

 

-Браћо и сестре, саборци, у току рата нисте попуштали, јер да јесте не би било Републике Српске и онда ова власт не би имала гдје проводити своју бахатост, зато не попуштајте ни сутра. Борите се за свој понос, свој образ и своју породицу. Уз вас сам од почетка и бићу уз вас без обзира на све. Борите се за Републику Српску какву смо жељели да имамо.  Републику Српску праведну и поносну - рекао је Јовичић.

 

Он је позвао и све политичаре, посебно учеснике одбрамбено-отаџбинског рата, да скину своје политички обојене мајице и да подрже борце у остварењу њихових права која ће им гарантовати минимум пристојног живота. 

Нешић: Бошњачки политичари заустављају БиХ на европском путу...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

6 Децембар, 2023
Нешић: Алтернатива нерегуларној миграцији не може бити претв...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић у Бриселу...

28 Новембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!