Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

Нешић оштро критикује Бећировића

10 Мај, 2022

Умјесто што каријеру гради на јефтином популизми и засипајући јавност писмима свакоме и о свему, било би лијепо да нам вјечити кандидат за члана Предсједништва БиХ Денис Бећировић каже шта је учинио да помогне спасу 100 предузећа која су угашена или је покренут поступак њиховог гашења.

 

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић овим ријечима прокоментарисао је изјаву Дениса Бећировића у којој се окомио на предсједника Србије Александра Вучића због пресуде Хусеину Мујановићу који је у Србији осуђен на 10 година затвора јер је као управних војничког притвора држао заточено око 30 српских цивила према којима је поступао нечовјечно.

 

''Знамо да је Бећировићева партија некада контролисала правосуђе у БиХ, па ваљда мисли да тако и други раде. Правосуђе Србије је, хвала Богу, независно и без политичких уплива. Стога су јалови Бећировићеви покушају да у све уплете предсједника Србије, а истовремено је претужно да неко ко деценијама покушава да буде 'први у Бошњака' брани злочине над цивилима. Онај ко је у стању бранити злочин, у стању је и аминовати да се он понови'', истакао је Нешић.

 

Он подсјећа да правосуђе Србије има једнак однос према свим злочинима, без обзира на националност починиоца и жртава, што потврђује и пресуда припадницима ''Шкорпиона'' који су осуђени на 58 година затвора.

 

''Умјесто што критикује Србију, бацајући се клеветама, Бећировић би критике требало да упути правосуђу БиХ које је слијепо за злочине над Србима и Хрватима. Умјесто што каријеру покушава градити на свађама и конфронтацијама, боље би му били да је помогао предузећима из Тузле која су угашена и спасио егзистенције својих суграђана који су остали без посла'', поручио је Нешић.
 

Нешић присуствује оперативно тактичкој вјежби у Азербејџану...

Министар безбједности Ненад Нешић са делегацијом...

19 Мај, 2023
Нешић: У протекле четири године уништено 25.000 комада оружј...

Евидентно је да у овом тренутку, осим мигрантске...

16 Мај, 2023
Нешић: Укинути забрану уласка интелектуалцима...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић изјавио је...

13 Мај, 2023
Нешић на Европској регионалној конференцији ИНТЕРПОЛ-а...

Министар безбједности у Савјету безбједности...

8 Мај, 2023
НЕШИЋ: ЗАДАТАК ПРАВОСУЂА БиХ ЈЕ ПРОМЈЕНА ИСТОРИЈЕ...

'Чињеница да је тек након 30 година од масакра...

3 Мај, 2023
Нешић: Јачом мултидржавном и прекограничном сарадњом до заје...

Само синергијом и јачом мултидржавном и...

25 Април, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!