Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

Нешић поручио: Појединци из опозиције ме нападају јер се не могу међусобно...

17 Децембар, 2021

Лидер ДНС, Ненад Нешић поручио је данас да сви напади на њега и странку претходних мјесеци од стране појединих опозиционара су плод тога што не могу да се међусобно споразумију о кандидатима за инокосне функције.

 


Не знам шта је од истина које сам рекао и послао опозиционим колегама наљутило посланицу Јелену Тривић да се и она придружи дисквалификацијама којима се до сада служио посланик Небојша Вукановић. Да ли је чињеница да се Вукановић, док смо се ми бавили изборима у Приједору, бавио са мном – упитао је Нешић.

 

Он каже да, уз сву одговорност ДНС, коју преузима, чињенице и бројеви кажу да у Приједору није било синергије и да је ДНС добио своје гласове од прошле године, што је недовољно за побједу.

 

– Подсјетићу, да бројеви јасно кажу да је опозициони кандидат у Добоју добио гласове ДНС, чија листа је била прва опозициона листа по резултату. То је математика и она је сигуран сам врло јасна професору Економског факултета гђи Тривић – каже Нешић.

 

Он истиче да је рекао и написао им истину о томе да опозиција мора пронаћи нов начин и нов модел борбе заснован на јединству.
Врло је просто, каже Нешић, опозиција се може окупити заједно, сви који су против власти. и побједити је, а могу и калкулисати на старе начине, покушавати у више колона, и гдје осим СДС и ПДП, не постоји нико.

 


– Видим да је госпођа Тривић поборник старог рецепта и мени је то у реду. Нека званично то кажу, да неће сарадњу са ДНС, и ми ћемо се за промјене борити на начин у који вјерујемо – поручује Нешић.

 

Он истиче да и пауци “у њиховим канцеларијама знају” да су сви напади на њега и ДНС претходних мјесеци плод тога да не могу да се споразумију о кандидатима за инокосне функције и да се око тога свађају.

 

– Мене у то не увлачите. Ја сам дао конкретан приједлог. Реалан приједлог. Ја желим да будемо окупљени и ефикасни, за Републику Српску, а не против ње. На крају, ви сте текст пустили у јавност. Ја сам хтио да о томе разговарамо тако што се гледамо у очи јер истина је на мојој страни – навео је Нешић.

Нешић присуствује оперативно тактичкој вјежби у Азербејџану...

Министар безбједности Ненад Нешић са делегацијом...

19 Мај, 2023
Нешић: У протекле четири године уништено 25.000 комада оружј...

Евидентно је да у овом тренутку, осим мигрантске...

16 Мај, 2023
Нешић: Укинути забрану уласка интелектуалцима...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић изјавио је...

13 Мај, 2023
Нешић на Европској регионалној конференцији ИНТЕРПОЛ-а...

Министар безбједности у Савјету безбједности...

8 Мај, 2023
НЕШИЋ: ЗАДАТАК ПРАВОСУЂА БиХ ЈЕ ПРОМЈЕНА ИСТОРИЈЕ...

'Чињеница да је тек након 30 година од масакра...

3 Мај, 2023
Нешић: Јачом мултидржавном и прекограничном сарадњом до заје...

Само синергијом и јачом мултидржавном и...

25 Април, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!