Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

Нешић поручио: Појединци из опозиције ме нападају јер се не могу међусобно...

17 Децембар, 2021

Лидер ДНС, Ненад Нешић поручио је данас да сви напади на њега и странку претходних мјесеци од стране појединих опозиционара су плод тога што не могу да се међусобно споразумију о кандидатима за инокосне функције.

 


Не знам шта је од истина које сам рекао и послао опозиционим колегама наљутило посланицу Јелену Тривић да се и она придружи дисквалификацијама којима се до сада служио посланик Небојша Вукановић. Да ли је чињеница да се Вукановић, док смо се ми бавили изборима у Приједору, бавио са мном – упитао је Нешић.

 

Он каже да, уз сву одговорност ДНС, коју преузима, чињенице и бројеви кажу да у Приједору није било синергије и да је ДНС добио своје гласове од прошле године, што је недовољно за побједу.

 

– Подсјетићу, да бројеви јасно кажу да је опозициони кандидат у Добоју добио гласове ДНС, чија листа је била прва опозициона листа по резултату. То је математика и она је сигуран сам врло јасна професору Економског факултета гђи Тривић – каже Нешић.

 

Он истиче да је рекао и написао им истину о томе да опозиција мора пронаћи нов начин и нов модел борбе заснован на јединству.
Врло је просто, каже Нешић, опозиција се може окупити заједно, сви који су против власти. и побједити је, а могу и калкулисати на старе начине, покушавати у више колона, и гдје осим СДС и ПДП, не постоји нико.

 


– Видим да је госпођа Тривић поборник старог рецепта и мени је то у реду. Нека званично то кажу, да неће сарадњу са ДНС, и ми ћемо се за промјене борити на начин у који вјерујемо – поручује Нешић.

 

Он истиче да и пауци “у њиховим канцеларијама знају” да су сви напади на њега и ДНС претходних мјесеци плод тога да не могу да се споразумију о кандидатима за инокосне функције и да се око тога свађају.

 

– Мене у то не увлачите. Ја сам дао конкретан приједлог. Реалан приједлог. Ја желим да будемо окупљени и ефикасни, за Републику Српску, а не против ње. На крају, ви сте текст пустили у јавност. Ја сам хтио да о томе разговарамо тако што се гледамо у очи јер истина је на мојој страни – навео је Нешић.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
Нешић за РТРС: На основу свих информација и изјава очекујем ...

На основу свих информација и изјава очекујем да...

7 Новембар, 2023
Нешић: Jа радим свој посао, Шмит покушава да ради оно за шта...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

4 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!