Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДРАГАН БРДАР ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ДНС-а КОЗАРСКА ДУБИЦА

31 Јул, 2021

У Козарској Дубици вечерас је одржана изборна скупштина Општинског одбора Демократског народног савеза, на којој је за предсједника изабран Драган Брдар.

 

Изборној скупштини присуствовао је предсједник ДНС-а Ненад Нешић који је истакао да је странка у октобру 2020. године „разбила страх у Републици Српској“.

 

„Сад смо наставили да разбијамо страхове по општинама и градовима Републике Српске. Вечерас смо у Козарској Дубици формирали нови општински одбор и изабрали новог предсједника, господина Брдара, који је са задњег мјеста на листи за одборнике доспио на прво мјесто и човјека који је на локалним изборима освојио готово 2.000 од укупно 3.000 гласова ДНС-а у Козарској Дубици“, рекао је Нешић.

 

Он је додао да то показује да ће ДНС у општини бити носилац промијена, које ће се десити 2022. године, те да је сигурно да ће тада странка имати народног посланика из Козарске Дубице.

 

„С обзиром на број делегата и подршку коју ужива Драган Брдар вјерујем да ћемо 2024. године имати и начелника општине, а то је нужно да би Козарска Дубица вратила свој сјај, изашла из садашњег сивила из којег велики број људи одлази у Европску унију“, рекао је Нешић.

 

Он је рекао да је циљ и политика ДНС-а да се у Козарску Дубици и Републику Српску врати младост и додао да вјерује да томе може допринијети новоформирани Општински одбор у Козарској Дубици на челу са Брдаром.

 

Новоизабрани предсједник ОО ДНС-а у Козарској Дубици Драган Брдар рекао је новинарима да вечерас изабрани ОО броји 45 чланова а да ће осталих 10 чланова бити изабрани на приједлог Предсједништа ОО на сљедећој сједници.

 

„Као нови предсједник ДНС-а у Козарској Дубици желим да поручим свим нашим политичким партнерима да ће ДНС у перспективи да води политику дијалога и договора. Спремни смо да свима пружимо руку помирења и да заједно радимо за добробит грађана Козарске Дубице“, изјавио је Брдар.

 

Он је нагласио да су чланови ДНС-а у Козарској Дубици помало уморни од притисака, пријетњи и уцјена.

 

„Мислим да је вријеме да томе дође крај и да се већ једном бавимо животним темама и по страни оставимо личне нетрепељиости, јер је ово мали град у којем сви знамо ко колико вриједи“, поручио је Брдар.

 

Он је истакао да циљ локалне политике мора да буде окупљање око Козарске Дубице и рад у правцу просперитета свих људи који у њој живе.

 

Изборној скупштини ОО ДНС-а у Козарској Дубици присуствовало је 220 делегата те странке, потпредсједника, народни посланици и генерални секретар ДНС-а.

Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
НЕШИЋ: Наметање је политика нестанка БиХ а договор је полити...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је да није...

25 Јануар, 2024
Нешић: БиХ најмање слободна држава на свијету...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

14 Јануар, 2024
НЕШИЋ: РЕПУБЛИКА СРПСКА, КАО И СВЕТИ СТЕФАН, УПИСАНА У ВЈЕЧН...

Свим грађанима Републике Српске честитам 9....

8 Јануар, 2024
Нешић реизабран за предсједника ДНС: Остајемо на патриотском...

Ненад Нешић реизабран је за предсједника...

25 Децембар, 2023
Бања Лука: Изборна скупштина ДНС-а у недјељу (24.12.2023.)...

Изборна скупштина Демократског народног савеза...

22 Децембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!