Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ПЈЕРАНОВИЋ НА ЧЕЛУ ГРАДСКОГ ОДБОРА ДНС-А ДЕРВЕНТА

1 Јул, 2021


Предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић присуствовао је Изборној скупштини ДНС-а Дервента на којој је једногласно за предсједника овог одбора изабран Дејан Пјерановић.

 

Пружајући подршку новоизабраном руководству Градског одбора ДНС Дервента, предсједник Нешић је истакао да су појединци вођени личним интересом напустили ДНС, али да се данас унутар ДНС јавља једна нова енергија на коју је поносан и којој његова подршка неће изостати.

 

 „Овдје сам да дам безусловну подршку новом руководству ДНС-а Дервента и да вам обећам да је врх странке у пуном капацитету уз вас. Сљедеће године имамо опште изборе и чврсто сам убијеђен да ће ДНС бити кључни фактор у промјени ове ненародне власти. Многи су отишли вођени личним интересом, али када они оду, а дође вам Дејан Пјерановић са својим људима онда сте сигурни да сте на правом путу,“ рекао је Нешић.
 

Новоизабрани предсједник ДНС-а Дервента Дејан Пјерановић, одборник и шеф Клуба одборника у Скуптшини града Дервента изразио је захвалност делегатима на повјерењу и истакао да су иза ДНС-а успјешно проведени унутарстраначки избори.

 

„Поносан сам на јединство унутар Демократског народног савеза, али и на јединство у оквиру скупштинске већине и све квалитетне одлуке које доносимо заједно са нашим коалиционим партнерима у Скупштини града Дервента. Желим да истакнем да ћу наредном периоду странку водити поштујући и уважавајући сваког њеног члана, а сви заједно ћемо радити искључиво у интересу грађана нашег града. Ту неће бити никаквих компромиса“, каже Пјерановић.


Поред 40 делегата који су делегирани испред мјесних одбора странке, скупу су присуствовали и генерални секретар ове ДНС-а Драгутин Родић, гости из других градских и општинских одбора ДНС-а, као и представници градских одбора Српске демократске странке, Партије демократског прогреса и Социјалистичке партије Српске.

 

Избором предсједника, чланова Градског одбора, као и чланова Надзорног одбора и Статутарне комисије окончани су унутарстраначки избори у оквиру Градске организације Демократског народног савеза Дервента.

 

 

 

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!