Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ЧЕЛИНАЧКИ ДНС ЈЕДНОГЛАСАН, ДУБРАВАЦ ДОБИО ПОВЈЕРЕЊЕ

23 Јун, 2021

 

На Скупштини Демократског народног савеза Челинац за предсједника је једногласном одлуком изабран Жељко Дубравац, који је ту функцију вршио и претходне двије године.

 

Изабрани су и потпредсједници Општинског одбора Зорица Пејић и Марко Орашанин, чланови Општинског одбора, Надзорни одбор, те Статутарна комисија и делегати за Скупштину ДНС-а.

 

Захваливши се на повјерењу, Дубравац је истакао важну улогу ДНС-а, који дјелује опозиционо у локалном парламенту, јер је политика ДНС-а у првом реду посвећена људима и породици, њиховим свакодневним проблемима.

 

„Политички амбијент је, чини се, никад лошији. Украдене су нам основне слободе, заробљени и приватизовани јавни ресурси, што је један од основних разлога одласка наших људи, не само омладине, већ и цијелих породица. На нама је да у свакодневном разговору увјеримо грађане да овдје нико ником не поклања ништо своје, већ се користе и дијеле наша заједничка средства и ресурси, чиме би се превазишли страхови и уцјене и на тај начин спријечило поновно куповање народног повјерења“, рекао је Дубравац.

 

Скупштини су присуствовали и потпредсједници ДНС-а Дане Малешевић, Душко Ивић и Радислав Јовичић, те генерални секретар Драгутин Родић.

 

Потпредсједници ДНС-а Ивић и Јовичић пружили су пуну подршку челиначком ДНС-у, говорећи да су резултати остварени у изразито сложеним политичким условима веома респектабилни, те да је неопходно наставити радити још више и јаче, како би се однарођена власт на изборима 2022. године коначно скинула народу са грбаче и послала у политичку пензију за сва времена.

 

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!