Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДОБОЈ: ПОДРШКА КАНДИДАТУ СДС ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА

16 Фебруар, 2021

У Добоју су данас потпредсједник Градског одбора ДНС-а Дејан Ковачевић и повјереници за добојске одборе ПДП-а Слободан Васиљевић и СДС-а Раде Јанковић потписали коалициони споразум о подршци кандидату СДС-а за градоначелника Добоја Цвијану Филиповићу на поновљеним изборима 21. фебруара.

 

Потписивању су присуствовали потпредсједник ДНС-а Радислав Јовичић, предсједник СДС-а Мирко Шаровић и предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић и.

 

Потпредсједник ДНС- а Радислав Јовичић је поручио да је вријеме да грађани Добоја кажу не једноумљу актуелне власти у овом граду.

 

„Позивам грађане Добоја  да се ослободе страха и да скину окове у којима годинама живе “, казао је Јовичић.  

 

Он је поручио да ДНС ради на терену да се оствари побједа, не само  у Добоју.

 

„Желимо  и да покажемо да су неминовне и нужне промјене оваквог система и у цијелој Републици Српској“, истакао је Јовичић и и позивао све чланове и симпатизере ДНС да дају глас заједничком кандидату опозиције у Добоју.

 

Он је позвао све политичке субјекте у овом граду на фер и поштено понашање на изборима који ће се одржати у недјељу.

 

„Поручујемо и другим политичким субјектима да смогну храбрости и омогуће слободне изборе и да омогуће грађанима да искажу своју демократску вољу и да не покушавају поново вршити притиске како би мијењали вољу грађана“, казао је Јовичић.

 

Предсједник СДС Мирко Шаровић је овом приликом изјавио да ће грађани Добоја након дуго времена имати прилику да учествују у фер и поштеним изборима. 

 

„Створени су услови да се у Добоју испоштује стварана воља грађана и да побиједи поштен кандидат који држи до одређених вриједности. Мислим да је то наш кандидат Цвијан Филиповић и да су озбиљне шансе  да након толико година дође до промјене у овом граду“, истакао је Шаровић.

 

Предсједник ПДП Бранислав Бореновић рекао је да ПДП искрено и са свим својим капацитетима подржава Цвијана Филиповића, јединог опозиционог кандидата, за градоначелника Добоја. 

 

„Поновљени избори у Добоју представљају својеврстан референдум на којем ће грађани бирати између бахатости досадашње власти и другачијег, поштенијег и правичнијег приступа који нуди ПДП и друге опозиционе странке. И господин Филиповић, осим свог искуства, грађанима Добоја може понудити управо то: поштење и домаћински однос према граду и свакоме ко овдје живи“, рекао је Бореновић. 

 

Кандидат СДС-а за градоначелника Добоја Цвијан Филиповић каже да ће, ако буде изабран на ову функцију, бити градоначелник свим грађанима, као и да очекује да ће на поновљеним изборима СДС, ПДП и ДНС освојити довољно гласова за формирање одборничке већине у Скупштини града Добоја.

Нешић присуствује оперативно тактичкој вјежби у Азербејџану...

Министар безбједности Ненад Нешић са делегацијом...

19 Мај, 2023
Нешић: У протекле четири године уништено 25.000 комада оружј...

Евидентно је да у овом тренутку, осим мигрантске...

16 Мај, 2023
Нешић: Укинути забрану уласка интелектуалцима...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић изјавио је...

13 Мај, 2023
Нешић на Европској регионалној конференцији ИНТЕРПОЛ-а...

Министар безбједности у Савјету безбједности...

8 Мај, 2023
НЕШИЋ: ЗАДАТАК ПРАВОСУЂА БиХ ЈЕ ПРОМЈЕНА ИСТОРИЈЕ...

'Чињеница да је тек након 30 година од масакра...

3 Мај, 2023
Нешић: Јачом мултидржавном и прекограничном сарадњом до заје...

Само синергијом и јачом мултидржавном и...

25 Април, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!