Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС МРКОЊИЋ ГРАД-НЕШИЋ: ЗАЈЕДНО ДО ПРОМЈЕНА ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ ГРАЂАНА

15 Фебруар, 2021

„Само заједно, сложно и радом можемо доћи до промјена и боље будућности за грађане Републике Српске, а и општине Мркоњић Град“, рекао је синоћ предсједник ДНС-а Ненад Нешић на састанку са члановима Општинског одбора ДНС-а Мркоњић Град.

 

Он је поручио члановима да наставе да вјерују у промјене које су потребне за будућност Српске, да вјерују у политику Демократског народног савеза која је покретач тих промјена.

 

„Демократски народни савез Мркоњић Град остваривањем најбољег резултата до сада одлучио је да буде кључни фактор у политичком животу општине и да учествује у доношењу одлука у интересима грађана Мркоњић Града“, рекао је Нешић и честитао је  члановима на оствареном резултату и освојених четири одборничка мандата и на томе што су друга политичка партија у Мркоњић Граду.

 

Потпредсједник ДНС-а, шеф Клуба посланика Душко Ивић рекао да је Демократски народни савез странка са образом која води рачуна о интересима Републике Српске, о грађанима Српске, то је наша политика.

 

Генерални секретар ДНС-а Драгутин Родић обраћају се члановима ДНС-а Мркоњић Град рекао је да Демократски народни савез мора да иде даље, да настави да ради, како би спремно дочекао промјене које ће усљедити у Републици Српској, које су неминовне.

 

Предсједник Регионалног одбора ДНС-а Бања Лука Жељко Дубравац рекао је да Општински одбор ДНС-а Мркоњић Град заслужује пуну подршку руководства странке јер само својим радом и залагањем у јако тешким условима остварили су резултат који је историјски за ДНС у овој општини.

 

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Мркоњић Град Миланко Алексић захвалио се руководству странке на посјети и обећао је да ће чланство и општински одбор остати уз политику Демократског народног савеза и радити у интересу грађана општине.

Нешић: Бошњачки политичари заустављају БиХ на европском путу...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

6 Децембар, 2023
Нешић: Алтернатива нерегуларној миграцији не може бити претв...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић у Бриселу...

28 Новембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!