Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

КОЗАРСКА ДУБИЦА-НЕШИЋ: ОЧЕКУЈЕМ ПОБЈЕДУ ОДБОРНИЧКЕ ЛИСТЕ ДНС-а

11 Новембар, 2020

Предсједник Демократског народног савеза /ДНС/ Ненад Нешић изјавио је данас да су општински одбор и чланство ДНС-а, те грађани Козарске Дубице спремни за побједу ДНС-а у овој локалној заједници на локалним изборима.

 

"Ми у Козарској Дубици очекујемо да наша листа има највећи број гласова, да освојимо највећи број мандата у локалној скупштини и да на тај начин преузмемо улогу прве странке Козарске Дубице", изјавио је Нешић новинарима.

 

Он очекује да се у будућем периоду настави развој Козарске Дубице јер је ДНС-у интерес грађана изнад сваког личног, партијског или било каквог другог интереса.

 

Генерални секретар ДНС-а Дарко Бањац изјавио је да ће ДНС побиједити у Козарској Дубици и бити прва политичка партија у тој општини.

 

"Грађани имају још три дана да размишљају и у недјељу да изађу на изборе. ДНС и људи из ДНС-а су много урадили за Козарску Дубицу, а грађани сада треба да покажу да ли ће нам и даље дати подршку и снагу да радимо за Козарску Дубицу. Сада је све на њима", рекао је Бањац, који је и предсједник Општинског одбора ДНС-а у Козарској Дубици.

 

Бањац је нагласио да је убијеђен да грађани Козарске Дубице знају ко је шта урадио за Козарску Дубицу, од инфраструктуре, враћања Основног суда, реновирања школа и свега другог.

 

Он је навео да ће грађани на крају дати завршну ријеч и одлучити да ли ће наградити све оно што је ДНС урадио за Козарску Дубицу.

 

Бањац је рекао да је други циљ ДНС-а да Раденко Рељић поново постане начелник општине Козарска Дубица.

 

"Он је заједнички кандидат СНСД-а, ДНС-а, Демоса, Уједињене Српске и НДП-а и убијеђен сам да ће обновити мандат начелника. Заједничким снагама можемо и даље много да урадимо за Козарску Дубицу", закључио је Бањац.

 

Кандидат на одборничкој листи ДНС-а у Козарској Дубици Сенка Јујић позвала је грађане Козарске Дубице да на локалним изборима свој глас дају кандидатима ДНС-а.

 

Кандидат на одборничкој листи ДНС-а у Козарској Дубици Милан Тамамовић изјавио је да је ДНС у Козарској Дубици, на челу са Дарком Бањцем, урадио више него што су други учинили у посљедњих 20 година.

 

"Радићемо и даље за Козарску Дубицу и очекујем убједљиву побједу ДНС-а и заједничког кандата за начелника Раденка Рељића", рекао је Тамамовић.

 

Промоцији кандидата на штанду ДНС-а у Козарској Дубици данас су присуствовали и шеф Изборног штаба ДНС-а Радислав Јовичић и народни посланик Александар Главаш. /крај/тд/ам/фото
 

Нешић присуствује оперативно тактичкој вјежби у Азербејџану...

Министар безбједности Ненад Нешић са делегацијом...

19 Мај, 2023
Нешић: У протекле четири године уништено 25.000 комада оружј...

Евидентно је да у овом тренутку, осим мигрантске...

16 Мај, 2023
Нешић: Укинути забрану уласка интелектуалцима...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић изјавио је...

13 Мај, 2023
Нешић на Европској регионалној конференцији ИНТЕРПОЛ-а...

Министар безбједности у Савјету безбједности...

8 Мај, 2023
НЕШИЋ: ЗАДАТАК ПРАВОСУЂА БиХ ЈЕ ПРОМЈЕНА ИСТОРИЈЕ...

'Чињеница да је тек након 30 година од масакра...

3 Мај, 2023
Нешић: Јачом мултидржавном и прекограничном сарадњом до заје...

Само синергијом и јачом мултидржавном и...

25 Април, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!