Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ПРЊАВОР-НЕШИЋ: ОЧЕКУЈЕМО ДА БУДЕМО МЕЂУ ТРИ ВОДЕЋЕ СТРАНКЕ

4 Новембар, 2020

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић рекао је вечерас да странка у Прњавору очекује освајање четири до пет одборничких мјеста у Скупштини општине и да на основу тога буде међу прве три странке у тој локалној заједници.

 

Нешић је током дружења са кандидатима ДНС-а на градском тргу у Прњавору рекао да Општински одбор ДНС-а чине вриједни људи, који знају шта им је циљ и желе да раде у интересу локалног становништва.

 

"Они желе напреднији, бољи, љепши Прњавор. Остварењем што бољих резултата на локалним изборима они желе да пресудно утичу на даљи развој, али и да буду дио власти која ће формирати Прњавор по вољи и жељи грађана", навео је Нешић.

 

Он је нагласио да је, посјећујући општине и градове широм Републике Српске, примијетио да се ДНС доста добро котира, због чега очекује понављање изборних резултата од прије четири године када су укупно имали око 85.000 гласова.

 

"Наш циљ је економски стабилнија, безбједнија, боља, просперитетнија Република Српска гдје ће се рађати дјеца, гдје ће нас бити више, да будемо мјесто гдје људи долазе да живе и остају. Наш слоган је `За људе и живот Српске`, чиме желимо да укажемо да без људи нема Српске, а без Српске нема живота нашим људима на овим просторима", поручио је Нешић.

 

Предсједник Општинског одбора ДНС Прњавор Драган Радић, који је и носилац листе за Скупштину општине, изјавио је Срни да је циљ јачање политичког капацитета странке да би могли пресудно утицати на економску и социјалну политику општине.

 

Он каже да су на листи ДНС-а честити и вриједни људи, домаћини, породични, образовани, способни да преузму најважније функције у локалној заједници.

 

"Сигуран сам да ћемо остварити план од 2.000 до 2.500 гласова и између четири и пет одборничких мандата. Показаћемо да се политика може водити у општем интересу", каже Радић.

 

Он је рекао да су за сада неутрални по питању подршке начелничком кандидату, али да су након избора спремни за сарадњу са побједником.

 

"Уколико буду подржани наши циљеви и платформа у наредне четири године бићемо дио власти, јер нам није важно шта ће добити ДНС, него грађани", рекао је Радић.

 

На листи ДНС-а за Скупштину општине Прњавор налази се 31 кандидат.

Нешић: Бошњачки политичари заустављају БиХ на европском путу...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

6 Децембар, 2023
Нешић: Алтернатива нерегуларној миграцији не може бити претв...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић у Бриселу...

28 Новембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!