Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

БАЊАЦ: ЦИЉ - НАЧЕЛНИЧКО И ПЕТ ОДБОРНИЧКИХ МЈЕСТА

18 Октобар, 2020

Генерални секретар ДНС-а Дарко Бањац рекао је да грађани Сокоца очекују промјене након наредних локалних избора, јер је то једини начин да се у овој локалној заједници живи боље.

 

Приликом данашњег представљања кандидата за начелника општине Соколац и одборничке листе, Бањац је навео да им је циљ да побиједи кандидат ДНС-а за начелника општине Зоран Чоловић и да освоје пет одборничких мјеста у локалној скупштини.

 

"Уколико грађани Сокоца дају прилику кандидатима и политици ДНС-а ми ћемо да оправдамо све оно што смо говорили, јер наш циљ и наш фокус је бољи живот свих грађана Сокоца", тврди Бањац.

 

Шеф клуба одборника ДНС-а у Скупштини града Источно Сарајево Александар Главаш сматра да ДНС има кандидата за начелника општине Соколац који је, како каже, угледан, признат и политички непотрошен човјек који ће овој средини донијети само добро и нешто ново.

 

Кандидат ДНС-а за начелника општине Соколац Зоран Чоловић рекао је да су Сокоцу потребне промјене на боље, а то је могуће само промјеном политике, односно власти у овој локалној заједници.

 

Он је навео да ће ДНС грађанима Сокоца доказати да ова странка ради у интересу грађана, прије свега младих и перспективних људи, који ће остати ту да створе бољу и љепшу Републику Српску.

 

Носилац одборничке листе ДНС-а Стеван Батинић рекао је да ова странка излази на предстојеће локалне изборе на Сокоцу са пуном кандидатском листом од 25 предложених младих и перспективних људи, који су "стекли радно и животно искуство обављајући важне функције у друштвеним оквирима".

 

Он је увјерен да ће грађани Сокоца дати повјерење овој листи младих и способних људи, који ће у наредном периоду, како је рекао, остварити боље за људе и живот Сокоца.

НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
НЕШИЋ: Наметање је политика нестанка БиХ а договор је полити...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је да није...

25 Јануар, 2024
Нешић: БиХ најмање слободна држава на свијету...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

14 Јануар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!