Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ЧЛАНОВИ ЦИШ-а ПОСЈЕТИЛИ РЕГИОНАЛНИ ОДБОР ДНС-а У ФЕДЕРАЦИЈИ БиХ

19 Септембар, 2020

Централни избори штаб ДНС-а у обиласку свих градских и општинских одбора ДНС-а у Републици Српској и ФБиХ, посјетио је данас општине у Федерацију БиХ.

 

У Дрвару је одржан састанак са свим предсједницима одбора, предсједником РО ДНС-а за ФБиХ, Никицом Боснићем, предсједницима Изборних штабова и кандидатом за начелника у Босанском Петровцу Дејаном Прошићем.

 

Шеф ЦИШ Драгомир Јовичић упознао је присутне са активностима ЦИШ које су у току и са предстојећим обавезама.

 

„ЦИШ је до сада урадио све предвиђене активности и наредне активности дочекујемо спремни, како странка у цјелини тако и ЦИШ“, рекао је Јовичић.

 

Он је присутне упознао и са стањем и спремношћу ДНС-а на цијелом простору Републике Српске, у  свим срединама и изразио оптимизам који се осјећа у свакој општинској и градској организацији Демократског народног савеза. 

 

Горан Змијањац, члан ЦИШ, је присутне упознао са начинима израде квалитетних анализа које ће ДНС-у помоћи у побољшању рада и предстојећим активностима, посебно с обзиром на специфичности у којима живе и раде општински одбори и наши чланови и симпатизери у општинама у ФБиХ. 

 

Демократски народни савез, наставио је Змијањац, води политику којој је приоритет рјешавање реалних животних проблема у свакој средини према реалном стању, са циљем унапређења живота, што подразумијева на првом мјесту борбу за радна мјеста, оживљавање привреде, али и свих дјелатности, просвјете, здравства, културног живота, односно свих потреба грађана које остварују у својим локалним срединама. 

 

Кандидат ДНС-а за начелника општине Босански Петровац Дејан Прошић, представио је активности овог одбора које су већ урађене, те рекао да су своје активности базирали и планирали на раније урађеној анализи и да су у приоритет својих активности ставили свакодневну комуникацију са суграђанима и тражење рјешења који ће бити и основ његове изборне кампање, када кампања почне. 

 

На састанку су у сличном тону говорили и предсједници ОО и ИШ из Босанског Грахова и Санског Моста.

 

„У њиховим изјавама се осјећа оптимизам и воља да остваре напредак и већу подршку ДНС-у, јер сматрају да су радили одговорно и у интересу својих суграђана и бирача“, рекао је Змијањац.

 

Предсједник РО г. Никица Боснић је у завршном обраћању истакао добру сарадњу са свим ОО ДНС-а у Федерацији БиХ, добру сарадњу са свим органима ДНС-а, предсједником Ненадом Нешићем, Предсједништвом, потпредсједником за ФБиХ Марком Аћићем, те са шефом ЦИШ Јовичићем и свим члановима ЦИШ.

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!