Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ЦЕНТРАЛНИ ИЗБОРНИ ШТАБ ДНС-а

16 Септембар, 2020

Централни изборни штаб ДНС-а  је свој обилазак свих ГО и ОО ДНС-а завршио 16. 9. 2020. год. у Бања Луци на састанку са представницима Регионалног одбора Бања Лука; председницима градског и локалних организација и шефовима локалних Изборних штабова: ГО Бања Лука и ОО Петровац, Челинац, Источни Дрвар, Рибник, Мркоњић Град; Језеро, Котор Варош, Шипово и Купрес. 

 

На састанку председник ЦИШ-а и потпредседник ДНС-а проф. др Драгомир Јовичић је присутне упознао са стањем у свим РО ДНС-а у Републици Српској, са текућим активностима и наредним задацима како за ЦИШ, тако и за све локалне ИШ. 

 

Тренутно је фокус у раду свих органа Странке, на кандидовању чланова локалних бирачких одбора, које је у наредним данима, према Одлуци ЦИК БИХ, и избор и обука посматрача изборног процеса у свим срединама. 

 

На предстојећим локалним изборима ДНС ће настојати да све елементе изборног процеса уради према највишим стандардима; од квалитетне организације на цијелом простору Републике Републике и општинама у Ф БиХ, гдје ДНС има своје ОО, преко квалитетног Изборног програма, представљања наших кандидата и циља ДНС, а то је - да у сарадњи са нашим суграђанима у свим срединама дефинишемо проблеме и потребе и да одредимо приоритете у рјешавању истих. 

 

Горан Змијањац, члан ЦИШ, је у свом излагању представио резултате анализе која се континуирано обавља у ЦИШ, и представио начине на које свака локална средина може допринијети заједничком сагледавања реалног стања и начина како да их превазиђемо, у заједничком раду и свакодневној сарадњи ЦИШ и локалних ИЗ. Позвао је присутне представнике локалних ИШ да се у рјешавању свих "техничких питања" слободно обрате члановима ЦИШ према областима за које су задужени, јер ће се сви одазвати и заједно радити на побољшању рада свих органа, како би допринијели реализацији циљева, добијених од Председништва и председника Странке.

 

У наставку састанку су сви предсавници регије Бања Лука, представили стање у својим срединама, учињено до сада и наредне кораке које планирају, у сарадњи са ЦИШ. 

 

Највећи број локалних организација Странке је урадио ревизију чланства, учлањење нових и до сада политичких неактивних суграђана, обавио све до сада предвиђене активности и спремно очекују наредне активности у циљу припрема за предстојеће изборе, које сви очекују са израженим оптимизмом.

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!