Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ПРЕДСТАВНИЦИ ЦЕНТРАЛНОГ ИЗБОРНОГ ШТАБА ПОСЈЕТИЛИ РЕГИОНАЛНИ ОДБОР ДОБОЈ

13 Септембар, 2020

Шеф Централног изборног штаба Драгомир Јовичић и члан ЦИШ-а Горан Змијањац су јуче посјетили регионални одбор Добој и са предсједницима ГО Добоја и ОО ове регије, као и са шефовима Изборних штабова свих локалних одбора овог РО одржали радни састанак.

 

Јовичић је присутне упознао са досадашњим активностима ЦИШ, плановима, циљевима и наредним активностима и Странке и ЦИШ. Представио је у кратким цртама Изборни програм, циљеве и начине на које ће ДНС водити кампању за предстојеће изборе. 

 

Змијањац је у свом  обраћању присутнима тежиште ставио на анализу тренутног стања у припреми кампање на нивоу цијеле странке и специфичностима за сваку локалну средину, на које локалне организације требају посветити посебну и највећу пажњу - јер циљ ДНС-а је да свака локална организација постави циљеве према потребама локалне заједнице, а ти циљеви морају бити конкретни, мјерљиви, изводљиви и инспиративни, јер ДНС води досљедну политику у интересу грађана и рјешавања њихових животних потреба, па наши циљеви морају бити реални, оствариви и провјериви -  јер ријеч је ријеч!

 

Присутнима су се обратили предсједник РО и ИШ Добој Славен Дујаковић, представивши досадашње активности и планове РО Добој у припреми за наредне изборе.

 

Славко Глигорић је такође говорио о досадашњим искуствима из изборних кампања, а упознао је присутне и са актуелном политичком ситуацијом са становишта народног посланика ДНС-а у НС РС.

 

Сви присутни представници из ОО Добојске регије су узели учешће у дискусији и изразили оптимизам пред нарене изборе, похваливши руководство странке, предсједника Ненада Нешића и његов напор и енергију да буде често присутан "на терену", што их охрабрује за квалитенији и одговорнији рад. Изразили су и задовољство са досадашњом сарадњом са ЦИШ, која ће се у наредном периоду још више и конкретније наставити рад.

 

 

 

 

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!