Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГАВРИЋ: ОТВОРИЋЕМО ТЕСЛИЋ ПРЕМА СВИЈЕТУ ПРЕКО АУТО-ПУТА БЛ - ДОБОЈ И ДОВЕСТИ...

17 Август, 2020

Синиша Гаврић, предсједник Општинског одбор ДНС Теслић и носилац листе ДНС за ову локалну заједницу, за Инсајдер.ин говори о очекивањима од локалних избора, одборничкој листи у Теслићу, као и програму који ДНС нуди...

 

INSAJDER: Како теку припреме за предстојеће изборе, каква ће бити структура кандидата у погледу старосне доби, пола и нивоа образовања?
ГАВРИЋ: Предсједништво ОО ДНС-а Теслић је усвојило листу и носиоца листе за предстојеће локалне изборе. Демократски народни савез у Теслићу излази са комплетном листом, значи 34 кандидата за одборника, од којих је 14 јако квалитетних и способних жена кандидата, 6 студената, један магистар, 14 кандидата има високу стручну спрему, три су истакнута привредника, а што се тиче старосне структуре листа ОО ДНС-а у Теслићу је убједљиво најмлађа листа на подручју ове локалне заједнице и једна од најмлађих у Републици Српској. Кандидатима са листе смо покрили читаво подручје општине Теслић и сигуран сам да смо изабрали најбоље кандидате са подручја из којег долазе.

 

INSAJDER: У чему је основна предност кандидата ДНС над кандидатима осталих политичких партија у Вашој општини?
ГАВРИЋ: Прије свега ја као предсједник ОО ДНС-а Теслић и носилац листе за одборника вјерујем у ове људе, вјерујем да ми заједно имамо шта да понудимо грађанима Теслића. Предност кандидата ДНС за одборнике у скупштини општине Теслић је у људима који имају знање, вољу и енергију да сваки крај општине Теслић учине бољим за живот и да се боримо за стварање бољег амбијента за инвестиције како би задржали ову младост што нам одлази.

 

INSAJDER: Који је изборни циљ ДНС у Вашој општини и колико је он реалан и остварив?
ГАВРИЋ: Општински одбор ДНС Теслић утврдијо је циљ ДНС на предстојећим локалним изборима у Теслићу а то је да ДНС у новом локалном парламенту има свој клуб одборника. Ми вјерујемо у овај циљ и људи на одборничкој листи ДНС Теслић имају шта да кажу и понуде грађанима Теслића. Теслићани 15. новембра ће бити пред одлуком кога ће подржати, оно у шта ја и моји сарадници вјерујемо и људи на листама за одборнике, чланови предсједништва и ОО ДНС Теслић је то да ће ДНС бити озбиљан политички субјект на подручју наше општине и да ће то препознати Теслићани и подржати листу ДНС у Теслићу. А сви они који мисле да то нећемо урадити, ми ће мо овај наш циљ да остваримо, јер вјерујемо прије свега у себе, ја вјерујем да је ово најбоља одборничка листа у Теслићу, а и грађани Теслића ја сам убјеђен да ће подржати листу ДНС. Ниједног тренутка несумљам у остваривање овога циља а пред нама је да нашим радом, разговорима са грађанима ово и докажемо. Доста је подјела, вратимо Теслић грађанима. Теслић у срцу срцем за Теслић.

 

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!