Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ИСПУЊЕНО ОБЕЋАЊЕ ДНС- а ДАТО ГРАЂАНИМА - У ВЕЛИКОМ ДВОРИШТУ АСФАЛТИРАН ПУТ У...

13 Август, 2020

У Великом Дворишту синоћ је озваничен завршетак радова на афалтирању пута у дужини 1.100 метара, а дружење са мјештанима тог села кнежичког подручја организовало је руководство Општинског одбора Демократског народног савеза /ОО ДНС/.

 

Предсједник ОО ДНС-а Козарска Дубица Дарко Бањац рекао је да је тај путни правац асфалтиран на основу обећања који је ДНС дао мјештанима прије годину дана.

 

“Оно што смо рекли, то смо и урадили. Асфалтиран је пут у дужини од 1.100 метара и ово је само још један доказ да ми не радимо средствима локалне заједнице већ ДНС користи све своје ресурсе и како би што више средства и пројеката дошло у Козарску Дубицу, а да то локалну заједницу не кошта ни једне марке”, рекао је Бањац.

 

Бањац је нагласио да становници села Мирковац, Велико Двориште, Мало Двориште и Брекиња немају рјешено питање водоснабдијевања, те да нису обухваћени трећом фазом пројекта изградње водовода “Комленац”.

 

“У наредне три године то нам мора бити циљ и ми ћемо тражити да средства за тај водовод буду обезбјеђена из буџета Републике Српске, локалне заједнице и предузећа “Водовод” А.Д. Козарска Дубица”, најавио је Бањац.

 

Он је нагласио да је сада већ јасно да о ДНС-у говоре ђела, а да ће грађани такав начин рада моћи да подрже када буду имали прилику на локалним изборима. 

 

Потпредсједник ОО ДНС-а Козарска Дубица Драган Брдар рекао је да је у Великом Дворишту испуњено обећање дато људима прије годину дана.

 

“С пуним поносом могу да кажем да се на овај начин стварају претпоставке да наши млади људи остају овђе на селу и да својим радом обезбјеђују егзистенцију за себе и своје породице. Ми на овоме нећемо стати. По договору слиједи Стригова у којој ћемо урадити километер асфалтног пута људима тог села и покољењима која долазе”, рекао је Брдар.

 

Он је додао да је посебно везан за кнежичко подручје, али да неће бити запостављена ни друга подручја и села на територији општине Козарска Дубица.

 

 

Нешић присуствује оперативно тактичкој вјежби у Азербејџану...

Министар безбједности Ненад Нешић са делегацијом...

19 Мај, 2023
Нешић: У протекле четири године уништено 25.000 комада оружј...

Евидентно је да у овом тренутку, осим мигрантске...

16 Мај, 2023
Нешић: Укинути забрану уласка интелектуалцима...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић изјавио је...

13 Мај, 2023
Нешић на Европској регионалној конференцији ИНТЕРПОЛ-а...

Министар безбједности у Савјету безбједности...

8 Мај, 2023
НЕШИЋ: ЗАДАТАК ПРАВОСУЂА БиХ ЈЕ ПРОМЈЕНА ИСТОРИЈЕ...

'Чињеница да је тек након 30 година од масакра...

3 Мај, 2023
Нешић: Јачом мултидржавном и прекограничном сарадњом до заје...

Само синергијом и јачом мултидржавном и...

25 Април, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!