Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

МИНИСТАР СЕНКА ЈУЈИЋ СА РУКОВОДСТВОМ ГО ДНС-А ПРИЈЕДОР

6 Јул, 2020

Mинистар управе и локалне самоуправе Републике Српске Сенка Јујић посјетила је данас град Приједор и приликом посјете састала се и са руководством Градског одбора ДНС-а Приједор.

 

Министарка Јујић је разговарала са предсједником ГО ДНС-а Приједор Драгутином Родићем о тренутној политичкој ситуацији у граду Приједору као и о активностима које су  току и које предстоје у оквиру локалне организације ДНС-а Приједор, а то су прије свега припрема за локалне изборе.

 

“Задовољна сам стањем у локалној организацији ДНС-а Приједор и процјенама које су базиране на реалним чињеницама и стањем на терену“, рекла је министарка Јујић, додајући да је један од  закључака састанка да је локална организација ДНС-а, као једна од највећих и најорганизованијих у оквиру ДНС-а, изузетно битна за цијелокупну организацију ДНС-а и да ће уз подршку комплетне организације ДНС-а успјети остварити зацртани циљ а то ће значити и јачање цијеле регије и ДНС-а у цјелини.

 

„ГО ДНС-а Приједор очекује добар изборни резултат а циљ је освајање мјеста градоначелника и довољан број одборничких мандата да би се створили предуслови да град Приједор настави са развојним путем који га је красио и по чему је био препознатљив до турбуленцја које су изазване у протеклом периоду и које су највише штете нанијеле грађанима Приједора и самом граду“, рекао је Родић.

 

Поручили су да је Приједор а и ГО ДНС-а и до сада имао фер и коректну сарадњу са министарством управе и локалне самоуправе и да ће се то и у будућности наставити а све ради бољих рјешења за све грађане града Приједора.

 

Састанку су присуствовали и замјеник предсједника Златко Ритан, потпредсједник Драган Ромчевић, предсједник организације Младих ДНС-а Приједор Бојан Мартић и секретар ГО ДНС-а Драган Мамић.

 

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!