Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ПРИЈЕДОР-ЈУЈИЋ-ЂАКОВИЋ: НАСТАВИТИ УСПЈЕШНУ САРАДЊУ

6 Јул, 2020

Министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Сенка Јујић изјавила је данас да је ово министарство до сада имало успјешну сарадњу са градом Приједором и да ће тако бити настављено, те навела да је са градоначелником Миленком Ђаковићем данас разговарала о посљедицама епидемије вируса корона на привреду и на управљање Градском управом.

 

"Желим овом приликом да замолим све грађане да се придржавају мјера које су прописане, а то су заштитне маске и физичка дистанца, да се чувамо појединачно и самим тим и једни друге", рекла је Јујићева новинарима у Приједору.
 

Она је додала да ће заједно са градоначелником посјетити скупштинску салу опремљену у складу са нормативима који захтијевају овакве специфичне ситуације, као и матичну канцеларију да види како функционише.
 

Ђаковић је рекао да је једно од важнијих питања у регулацији заштите од вирусних обољења потреба да у законима о заштити становништва буду дорађене неке теме ради искључивања неких нејасноћа.
 

"Овако нешто је процијењено и у Бањалуци као неопходно, као и да на томе у наредном периоду треба да сарађују општинске и градске управе и Министарство управе и локалне самоуправе", навео је Ђаковић.
 

Он је оцијенио да су град и ово министарство имали дугогодишњу изузетно квалитетну сарадњу и да очекује наставак функционисања на исти начин.

 

"Град Приједор ће допринијети испуњавањем свих законских услова неопходних у функционисању. Град Приједор је увијек отворен за сарадњу, најмултиетничкији у БиХ, са усклађеним и добрим односима свих становника и на организован начин ће наставити да функционише и даље", поручио је Ђаковић. 

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
Нешић за РТРС: На основу свих информација и изјава очекујем ...

На основу свих информација и изјава очекујем да...

7 Новембар, 2023
Нешић: Jа радим свој посао, Шмит покушава да ради оно за шта...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

4 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!