Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

РЕГИОНАЛНИ ОДБОР ДНС-а  БАЊА ЛУКА: С ОПТИМИЗМОМ НА ИЗБОРЕ

27 Мај, 2020

Регионални одбор ДНС-а Бања Лука одржао је синоћ шесту сједницу на којој је разматрана актуелна политичка ситуација и започете припреме за локалне изборе 2020. године.

 

Предсједник Регионалног одбора Демократског народног савеза Бања Лука Жељко Дубравац кратко се осврнуо  на унутарстраначке прилике и односе у коалицији. Разматране су специфичности овогодишњих избора, с процјеном да ће они бити другачији од претходних.

 

„Због околности које су изазване пандемијом новог вируса корона, биће потребно да  прилагодимо методе рада и организацију предизборне кампање, с циљем што бољих изборних резултата“, поручио је Дубравац.

 

Потпредсједник ДНС Марко Аћић је истакао да је неопходно  да се на изборним листама нађу најбољи кандидати које могу понудити општинске организације.

 

„У изборни процес треба да се уђе са што више оптимизма“, рекао је Аћић и додао да за  оптимизам постоји реална основа, утемељена на посљедњим истраживањима изборне воље грађана.

 

Аћић је позвао све представнике општинских одбора да прате рокове обавеза које ће прописати Централна изборна комисија и да благовремено реагују.

 

Потпредсједник ДНС-а Драгомир Јовичић је позвао на мобилност и нагласио да ће из Централног изборног штаба странке благовремено бити послана упутства свим локалним изборним штабовима.

 

„Тежња је да се изборне активности уједначе како би се постигло што ефикасније и усклађеније дјеловање на терену“, рекао је Јовичић.

 

Боривој Обрадовић, предсједник Градског одбора ДНС Бања Лука је констатовао да је бањалучка градска организација, због кадровских промјена у врху Градске огранизације, протеклих мјесеци имала врло динамичне активности усмјерене ка њеној консолидацији.

 

„Постигли смо велики напредак, без обзира на отежане услове рада  проузроковане актуелном епидемиолошком ситуацијом“, истакао је Обрадовић.

 

Закључено  је да се обиласци одбора у регији Бања Лука, који су раније договорени са предсједником ДНС Ненадом Нешићем, у наредном периоду реализују.

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!