Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НЕШИЋ: ЗАВИДНИ РЕЗУЛТАТИ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЖЕНА ДНС-а БАЊАЛУКА

6 Фебруар, 2020

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић и замјеник предсједника Милан Радовић присуствовали су синоћ сједници Организације жена ДНС-а Бања Лука, приликом које су чланице Организације презентовале кључне активности и остварене циљеве из претходне године.

 

Предсједник Ненад Нешић похвалио је завидне резултате Организације жена ДНС Бања Лука.

 

„Руководство Демократског народног савеза има амбициозне планове за Републику Српску. У циљевима које смо себи поставили, потребни су нам вриједни, упорни и способни људи, које Организација жена ДНС Бања Лука засигурно има. Ви можете да будете позитиван примјер свима нама како се понаша одговоран одбор унутар једне политичке странке, а ми ћемо се потрудити да ваша искуства и знања дођу и до осталих одбора, како бисмо размјеном искуства заједно јачали“, нагласио је Нешић.

 

Замјеник предсједника Милан Радовић нагласио је да ће Организација жена ДНС Бања Лука имати пуну подршку руководства странке и Градске огранизације, јер су досадашњи резултати били изнад очекивања.

 

„Полажемо велике наде у даме Демократског народног савеза. Обезбиједићемо значајна мјеста на листама на предстојећим локалним изборима, јер сте показале капацитет да остварите значајне успјехе. Такође, желимо да се чланице Организације жена што више укључе и у вођење одговорних улога на нивоу Градске организације ДНС Бања Лука, што ће бити један од наших наредних задатака. Желим да вам честитам на свему што сте до сада постигле и да пожелим још бољи рад у актуелној години“, изјавио је Радовић.

 

Маја Јовановић, предсједница Организације жена ДНС Бања Лука, истакла је посебну захвалност чланицама Организације на нарочитом залагању у претходном периоду.

 

„Реализовале смо све планиране активности у претходној години. Четрнаест зацртаних циљева и кључних активности је остварено, али тога не би било без вашег рада и вјере у заједничку снагу. Хвала вам на повјерењу и истрајности“, изјавила је Јовановићева 

 

Присутнима су се обратили и замјеница предсједника Градске организације ДНС Бања Лука Мира Поповић, као и Жељко Дубаравац, предсједник Регионалног одбора Бања Лука, који су истакли значај и важност активности које Организација жена неуморно спроводи.

НЕШИЋ: ДРИНУ НЕ МОГУ ЗАМУТИТИ - ОНА ЈЕ БОЈА СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ...

Усвајање Декларације о заштити националних и...

3 Јул, 2024
Нешић: Подршка Србији, тероризам је напад на сигурност свих ...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

29 Јун, 2024
ДНС и ПУП: Заједнички наступ на изборима у Бањалуци и Брчком...

Партија уједињених пензионера наступиће на...

19 Јун, 2024
Нешић: Бећировић Својом мржњом и отровом који сије штету на...

''Волио бих да Денис Бећировић нађе реченицу у...

10 Јун, 2024
Избори у Србији показали да народ жели јединство и напредак...

Демократски народни савез честитао је Српској...

3 Јун, 2024
НЕШИЋ: Када гажење права постане правило, отпор постаје обав...

''Уставни суд БиХ наставља праксу кршења Устава...

31 Мај, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!