Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ПАЛЕ-НЕШИЋ: ОЧЕКУЈЕМ ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ ОВОГ ОДБОРА

4 Фебруар, 2020

"Општински одбор ДНС-а Пале синоћ је отворио своје нове канцеларије и том приликом обишао сам их заједно са послаником у Народној скупштини РС Александром Главашем, како би им пружили подршку и пожелели да дуго раде у новим канцеларијама, да остваре што боље резултате“, рекао је Ненад Нешић, предсједник ДНС-а.

 

Он је говорио и о тренутној ситуација у странци, о коалиционим односима као и о активностима за наредни период.

 

Марко Кубатлија, предсједник ОО ДНС-а Пале је, на сједници, рекао је да је овај одбор поднио иницијативу за изградњу кружних раскрсница у овој општини.

 

 „У мјесецу новембру поднијели смо инцијативу Општинској управи у вези изградње кружних раскрсница и одлучили смо да заједно са предсједником Нешићем обићемо локације за изградњу раскрсница“, рекао је Кубатлија, додајући да је за сљедећу седмицу планирано потписивање споразума за коначно рјешавање ових саобраћајних  проблема.

 

Он каже да је једногласно усвојен закључак који се упућује Предсједништву ДНС-а за сазивање ванредне Скупштине ДНС-а и пуна подршка кандидату за предсједника Ненаду Нешићу.

 

„Ненад Нешић је својим досадашњим радом и залагањем донио немјерљив допринос стабилизацији и раду странке и заслужује да буде на руководећем мјесту партије“, рекао је Кубатлија.

 

Један од закључака који је усвојен на сједници јесте да се кадар ДНС-а именује за  директора Шумског газдинства Јахорина Пале.

 

Између осталог на сједници је било ријечи и о низу активности које ће овај одбор реализовати у наредном периоду а то је израда програма и платформе ДНС-а Пале којим ће бити обухваћени сви субјекти општине млади људи, пензионери, спортисти, пољопривредници, те припреме за формирање Актива младих и жена, као и за локалне изборе 2020.године.

 

„Општински одбор ДНС-а Пале није задовољан са тренутном политичком ситуацијом на подручју општине, те на предстојећим локалним изборима садашњи начелник Општине неће добити подршку Демократског народног савеза“, закључио је Кубатлија.

 

 

НЕШИЋ: КАД СРПСКА ПОЗОВЕ СВИ СМО ТУ!...

''Срби су најстрадалији народ на Балкану у...

17 Април, 2024
НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!