Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГРАДИШКА-МИТРОВДАН-МАЛЕШЕВИЋ: ДНС ЈАЧИ ИДЕ У НОВЕ ПОБЈЕДЕ

9 Новембар, 2019

Градски одбор Демократског народног савеза Градишка прославио је синоћ (8.11.2019) у свадбеном салону “Taxi бар” , Крсну славу великомученика Димитрија – Митровдан.

 

Предсједник Градског одбора Демократског народног савеза Градишка Дане Малешевић,  истакао је да  послије  годину дана и прогноза да ће Демократски народни савез нестати, како у Градишци тако и у читавој Републици Српској,задовољство  представља чињеница да се то није десило и да је Демократски народни савез јачи него што је био прије годину дана.

 

Он је изразио наду да ће Демократски народни савез наставити темпом којим су ишли послије Општих избора када су остварили добре резултате и показали да су велика странка, те додао да имају велика очекивања на предстојећим локалним изборима.

 

Малешевић је додао да су на вријеме склопили коалициони споразум са Градским одбором  Партије уједињених пензионера Градишка, уз  договор да се одређени број њихових кандидата нађе на листи ДНС-а те да ће заједно подржати кандидата за градоначелника на локланим изборима.

 

Градоначелник Градишке Зоран Аџић честитао је Крсну славу те  рекао да је Демократски народни савез чврст коалициони партнер у Градској Скупштини, гдје заједно са другим коалиционим партнерима чине стабилну скупшинску већину која  је омогућила да се покрене низ активности на простору Градишке.

 

“Отворени су значајни инвестициони пројекти, унапређена је инфраструктурна изградња на читавом простору града Градишке  и створени су предуслови за отварање нових радних мјеста кроз инвестирање како домаћих тако  и иностраних партнера”,истакао је Аџић.

 

Он је додао да је ово један блок за Градишку, односно покрет који неће трајати само један изборни циклус већ ће кроз разумјевање потреба грађана Градшке и привредника и  даље радити  уз помоћ Владе Републике Српске.

 

Прослави крсне славе присуствовао је  потпредсједник Демократског народног савеза Милан Радовић.
 

Нешић присуствује оперативно тактичкој вјежби у Азербејџану...

Министар безбједности Ненад Нешић са делегацијом...

19 Мај, 2023
Нешић: У протекле четири године уништено 25.000 комада оружј...

Евидентно је да у овом тренутку, осим мигрантске...

16 Мај, 2023
Нешић: Укинути забрану уласка интелектуалцима...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић изјавио је...

13 Мај, 2023
Нешић на Европској регионалној конференцији ИНТЕРПОЛ-а...

Министар безбједности у Савјету безбједности...

8 Мај, 2023
НЕШИЋ: ЗАДАТАК ПРАВОСУЂА БиХ ЈЕ ПРОМЈЕНА ИСТОРИЈЕ...

'Чињеница да је тек након 30 година од масакра...

3 Мај, 2023
Нешић: Јачом мултидржавном и прекограничном сарадњом до заје...

Само синергијом и јачом мултидржавном и...

25 Април, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!